Santai Budak kutip bola bagitahu keeper China belah mana nak dive save penalti.

Recommended Brokers


Sponsored Post

nik1412

Active+ Member
Joined
Dec 31, 2007
Messages
2,653
Reaction score
15
Points
25
xkn peluk je budak tu.. bagi la belanja makan besor skali :))
 

razor77

Active+ Member
Joined
Jul 14, 2011
Messages
2,813
Reaction score
22
Points
25
apsal panggil budak milo yer. apa sejarahnya. panggil budak longjack org kg x blh ker
 

sexy-angel

Super Active Member
Joined
Feb 4, 2008
Messages
5,397
Reaction score
131
Points
73
apsal panggil budak milo yer. apa sejarahnya. panggil budak longjack org kg x blh ker
dulu2 budak kutip bola pakai baju milo...
lekat sampai sekarang panggilan budak milo
 

strom

Legendary Member
Joined
Jul 18, 2011
Messages
17,846
Reaction score
4,711
Points
191
apsal panggil budak milo yer. apa sejarahnya. panggil budak longjack org kg x blh ker
Setahu den..budak2 kutip bola ni dari memula dulu milo yg sponser..ada juga gi training nak jadi milo boy masa sekolah rendah dulu..tapi tak lepas..biasa milo amik dari sekolah2 yy popular sikit contoh VI,Crocrane dll..den dulu la salle je..:D

Sambung balik cerita budak ni..nasib dia baik tak ilang keje..sebab keeper tu yg mula tegur dia..milo boy dilarang sama sekali tegur,kacau @ borak dgn player..lapor media australia..:)
 

sapit87

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2012
Messages
7,198
Reaction score
113
Points
73
oh baru aku tau sjarah pangilan bdak milo..tp kat kedah lagi haru,depa pangey barua padang
 

putra1234

Legendary Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
11,572
Reaction score
1,180
Points
191
Setahu den..budak2 kutip bola ni dari memula dulu milo yg sponser..ada juga gi training nak jadi milo boy masa sekolah rendah dulu..tapi tak lepas..biasa milo amik dari sekolah2 yy popular sikit contoh VI,Crocrane dll..den dulu la salle je..:D

Sambung balik cerita budak ni..nasib dia baik tak ilang keje..sebab keeper tu yg mula tegur dia..milo boy dilarang sama sekali tegur,kacau @ borak dgn player..lapor media australia..:)
milo micasa, buat kat sekolah raja muda dulu. masuk semata mata nak dapat boot, kasut dengan baju free. lepas tu kluar, alasan mak marah2.:)):))

part-time kerja amal jadi tukang kutip bola.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register