BTC USD 41,759.6 Gold USD 1,813.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

budak ingusan

Yajmi

Fun Poster
Joined
Nov 5, 2008
Messages
300
Reaction score
2
Points
15
Assalammualaikum dan slamt sejahtera pada suma :D i'm new here hope all otai2 kat sini bleh kasi tunjuk ajar kat gua yg masih budak hingusan kat sini :D for bro haQ thank a lot aku da dapat interview td harap2 ade rezeki aku kat sana..ok all sila beri tunjuk ajar :D SALAM
 
Sponsored Post

CG Robot

Legendary Member
Joined
Apr 23, 2008
Messages
11,754
Reaction score
12
Points
115
Selamat Datang ke CariGold Forum!

Hi Yajmi,

Salam sejahtera dan selamat datang kami diucapkan pada anda. Di harapkan anda dapat bersama-sama bekerjasama di dalam mematuhi segala peraturan forum yang telah ditetapkan.

Sebelum anda bermula untuk memulakan posting, anda WAJIB membaca peraturan forum DI SINI.

Anda juga digalakkan membaca Terms & Regulations forum DI SINI.

Sekiranya anda mempunyai apa-apa komen, cadangan ataupun aduan, sila hubungi kami terus DI SINI.

Kami mengucapkan semoga anda bergembira dan juga dapat menimba ilmu pengetahuan disamping memperolehi kawan baru sepanjang berada di sini.

:) SELAMAT BERFORUM! :)

----------------------------------------------------------------

Hi Yajmi,

Greetings & welcome aboard! We wish you could bring full cooperation in abiding the forum rules.

Before you make any post, you MUST read the forum rules HERE.

You're also advise to read our Terms & Regulations HERE.

If you have any comments, suggestions & complaints, kindly do directly contact us HERE.

We wish you will be happy, get a lot of informations and also friends while you're in here.

:) HAPPY POSTING! :)
 

beepinkyz

Fun Poster
Joined
Jun 28, 2008
Messages
404
Reaction score
0
Points
10
lap la hingus tu.. kotor laa..
pastu jgn lupa makan panadol solible :D
 

Yajmi

Fun Poster
Joined
Nov 5, 2008
Messages
300
Reaction score
2
Points
15
ade rezeki insyaAllah
 

gooddjinn

Active Member
Joined
Mar 14, 2006
Messages
2,432
Reaction score
122
Points
43
selamat datang n selamat berforum di CG

:D :D :D
 

damiaphang

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 21, 2008
Messages
7,626
Reaction score
53
Points
70
lap la hingus tu.. kotor laa..
pastu jgn lupa makan panadol solible :D

ye lor...
lap jer ingus tu dulu...:D
pengotor betul...:D

apa2 pun selamt berforum...
 

damiaphang

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 21, 2008
Messages
7,626
Reaction score
53
Points
70
lap la hingus tu.. kotor laa..
pastu jgn lupa makan panadol solible :D

ye lor...
lap jer ingus tu dulu...:D
pengotor betul...:D


salam...
apa2 pun selamt berforum...

terdouble la pulok...:p
 
Last edited:

agib

Junior Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
51
Reaction score
2
Points
11
welcome to da club
 

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
ye lor...
lap jer ingus tu dulu...:D
pengotor betul...:D


salam...
apa2 pun selamt berforum...

terdouble la pulok...:p

terdouble ke saja nak tertambah??.. :eek::eek:.. btw.. welkam.. skang memang musim selsema.. :p
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register