Budak dicampak ibu dari tingkat 7 selamat

CG Sponsors




eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
HONG KONG: Seorang kanak-kanak berusia empat tahun terselamat selepas dicampak ibunya daripada tingkat tujuh sebuah pusat beli-belah, semalam.
Budak itu terselamat apabila jatuh ke jaring perangkap sampah.


Bagaimanapun, jaring itu gagal menyelamatkan ibunya, 41, yang terjun kemudian dan beliau dilapor mati di laluan pejalan kaki pusat beli-belah itu.


Media melaporkan pengunjung menjerit apabila melihat budak itu yang tergantung di jaring mula bergerak ke arah lubang selepas ibunya terjun.


Namun, seorang pengunjung pusat belih-belah di Sham Shui Po, Kowloon berjaya menarik budak itu daripada menghampiri lubang itu dan menyelamatkannya.


Keluarga budak itu dilapor makan tengah hari dan saksi mendakwa ibu bapanya bergaduh sebelum insiden itu.

Akhbar South China Morning Post melaporkan, ibu budak itu tidak memiliki sejarah masalah mental manakala keganasan rumah tangga tidak pernah dilapor dialami keluarganya.


Januari tahun lalu, seorang lelaki mencampakkan anak saudaranya keluar tingkap apartmen dan kemudian terjun. Kedua-duanya terbunuh. - AFP
 
Sponsored Post

marlen

Legendary Member
Joined
May 27, 2008
Messages
16,925
Reaction score
31
Points
125
erkkk hati kering tul..:(:(
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,185
Reaction score
1,041
Points
1,101
nak bunuh org..last2 dia jer terbunuh..Tuhan sayangkan budak tu
 

fardly83

Active Member
Joined
Mar 6, 2009
Messages
1,683
Reaction score
100
Points
33
ada style baru ke ni, baling dan terjun
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
u jump i follo....but u tak mati,i die.
 

dyla shahri

CG Top Poster Club
Joined
Dec 2, 2009
Messages
22,919
Reaction score
1,040
Points
191
kenapa mak budak tu terjun lak pas baling budak tu?
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
kes gaduh ngan laki ni..
ingat laki die nak dtg pujuk ke ape ke..
 

roBUST

Banned
Joined
Oct 13, 2008
Messages
12,406
Reaction score
136
Points
123
senang nye mati..dah malas pk dah
 

atlantis

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161
wah.. main campak2 lak skang..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register