BTC USD 43,222.2 Gold USD 1,760.55
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Viral Budak berhingus tak pakai mask provoke polis, sudah direman 4 hari

Sponsored Post

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
22,935
Reaction score
3,398
Points
201
apo apo hal kasi salahkan lobai dulu. Itu sop

Screenshot_20210722-121043_Chrome.jpg

Kalau PH aku rasa lagi merana....nak bagi duit takut kantoi sebab dah cakap kerajaan takde duit....dah cakap kerajaan nak bangkrap.....boleh bayangkan strategi mereka membohong rakyat mcm mana....yg mcm ni ke nak diangkat....dari pucuk sampar akar membohong...
 

KoolDas

Freshie
Joined
Jul 21, 2021
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
just wear a must, why is it so difficult? #stay safe guys
 

Iblis

Active Member
Joined
Jun 9, 2021
Messages
1,192
Reaction score
152
Points
33
mcm id @Iblis...
ke die yg kene tangkap ni... :ROFLMAO:

apalah sangat kalau setakat kena tangkap di zaman dajjal ni, mati satu keluarga dan baby pun aku tak kesah langsong.... 😅


 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
38,811
Reaction score
2,910
Points
206
ingat BBNU rupanya dah 29 tahun.
mungkin pengajaran untuk dia supaya menjalani hidup dengan teratur lepas ni.

kalau nak kata mainstream is not cool. sibuk main gitar buat apa.
main ler gambus. baru indie.
 

amirbsp

Active Member
Joined
Sep 25, 2013
Messages
1,388
Reaction score
47
Points
30
gunakan lah bahasa kebangsaan kita marilah ramai2 gunakannya,

meh ler kita mula gunakan intonasi n bahasa dengan baik.

betulkan yang biasa

biasakan yang betul
 

BRAVOZULU

Active Member
Joined
Jul 22, 2013
Messages
1,607
Reaction score
183
Points
33
kekadang akal dan lidah tidak sealiran dgn diri seseorang. amat bahaya apabila lidah mendahului akal dlm segenap tindakan dan tingkahlaku.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register