Budak 3 Tahun ‘Genius’ Malaysia jadi antara individu termuda di dunia

CG Sponsors




teapear

Active Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
1,661
Reaction score
67
Points
40
tak boleh sensasikan sgt ..kang jadi tekanan kat budak tu..berapa byk kes budak genius, akhirnya jadi tunggang langgang dlm hidup sbb tekanan dan dibebankan dgn jadual yg ketat..biarkan budak dibesarkan spt kanak2 normal ..



6 bulan dah pandai berjalan ?
ke kemas sambil merangkak je..
duit2... semua pasal duit... anak genius tapi bapa x genius.. hehe..

baik lagi low profile... nak tau dia genius ke tak tengok nanti masa umur 20.. apa yg dia boleh buat untuk sumbangkan sesuatu dalam sains kemajuan...
 
Sponsored Post

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
40,624
Reaction score
931
Points
161
tak boleh sensasikan sgt ..kang jadi tekanan kat budak tu..berapa byk kes budak genius, akhirnya jadi tunggang langgang dlm hidup sbb tekanan dan dibebankan dgn jadual yg ketat..biarkan budak dibesarkan spt kanak2 normal ..



6 bulan dah pandai berjalan ?
ke kemas sambil merangkak je..
kemas sambil merangkak jerk boss... tuh pun dah cantik rumah dier deco... pasu bunga pun dari 6 dah jd 4...
 

MatDev

Fun Poster
Joined
Nov 9, 2016
Messages
198
Reaction score
17
Points
25
Macam mana tips nak dapat anak genius.. sape sudi share.. pemakanan? pendidikan?

ke kena cari keturunan yang gene2 tertentu untuk melahirkan next baka genius?
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
6,259
Reaction score
563
Points
121
Macam mana tips nak dapat anak genius.. sape sudi share.. pemakanan? pendidikan?

ke kena cari keturunan yang gene2 tertentu untuk melahirkan next baka genius?
first.. kena kawin dulu bos... hehehe... sorry.. gurau gurau

kena bykkan perdengarkan ayat suci Al Quran masa baby dalam kandungan. Terbaik kalo ibu baca yang bacakan.
 

MatDev

Fun Poster
Joined
Nov 9, 2016
Messages
198
Reaction score
17
Points
25
first.. kena kawin dulu bos... hehehe... sorry.. gurau gurau

kena bykkan perdengarkan ayat suci Al Quran masa baby dalam kandungan. Terbaik kalo ibu baca yang bacakan.

hehe tau2 kita masih single tapi available.

OO nice jugak tips tu sebagai orang islam khazanah yang bernilai tu..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register