Budak 12thn Berpendapatan USD50,000 setahun...

CG Sponsors




kruleznickzam85

Active+ Member
Joined
Jul 21, 2008
Messages
3,315
Reaction score
31
Points
30
Mamat nie bernama Cameron.. Kiranya dielah antara businessman sejati dalam ebiz.. Dari umor hanya 12thn, die dah berjaya berpendapatan USD50,000 setahun dari business internet.. Sekarang umornya dalam 23thn dan merupakan CEO dalam syarikatnya.. Wah!! menakjubkan.. kat sini pengajarannya adalah sesiapa saja boleh menjalankan bisnis online.. Usia xmemainkan peranan penting.. Hanya minat dan usaha faktor utama..

Apa pendapat korang??

http://www.youtube.com/watch?v=XS7vJrosqZ0
 
Sponsored Post

siti_hbz

Fun Poster
Joined
Apr 24, 2008
Messages
107
Reaction score
0
Points
20
dia jalankan bisnes apa ek dalam internet
bleh kongsi x
 

kruleznickzam85

Active+ Member
Joined
Jul 21, 2008
Messages
3,315
Reaction score
31
Points
30
dia jalankan bisnes apa ek dalam internet
bleh kongsi x
Mula2 die jual kad ucapan.. modal die cuma printer dan komputer..
time tu baru 5 tahun.. Pastu die start jual online kat ebay.. jual permainan rasanyer.. bila umo 12thn pendapatan die dah capai usd50,000 SETAHUN.. :)cgrock:)cgrock
 

adioz88

Super Active Member
Joined
Jun 15, 2008
Messages
6,659
Reaction score
11
Points
65
jual sayur, jual patung
 

eapui

Active+ Member
Joined
Dec 28, 2007
Messages
4,827
Reaction score
7
Points
25
fuhhh.....smart boy..
 

adioz88

Super Active Member
Joined
Jun 15, 2008
Messages
6,659
Reaction score
11
Points
65
otak bisnes
letak kat mana pun dia boleh cari duit
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Bijak.... Bijak..... Susu apa mak dia kasi dulu?
 

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65
12 tahun aku masih merengek mintak duit kat mak bapak..

nak beli aiskrim ngn coki2..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register