Buaya Raksasa (Besar Punya !!!)

CG Sponsors




bakaro

Fun Poster
Joined
Apr 7, 2008
Messages
570
Reaction score
0
Points
10
http://www.youtube.com/watch?v=RGb-FOtP_5g


penah x korang tengok buaya besar ni :-? .. klu da ade sorry lah k


---------------------------------------------------
Berjimatlah pada kadar panggilan rendah tanpa ikatan dan yuran bulanan.Prepaid sim dan Hanya 18 sen sahaja kemana2 talian seminit dan 8 sen bagi 30 saat pertama :)cgrock:)cgrock [email protected]
 
Last edited:
Sponsored Post

zalnet

Super Active Member
Joined
Feb 13, 2006
Messages
5,155
Reaction score
286
Points
81
Boleh telan 5-6 org sekali ni...erkk
 

sprinter

Fun Poster
Joined
Aug 1, 2009
Messages
935
Reaction score
9
Points
15
fuhh..kat mana nie...ni kalau dia libas mau terpelanting 200 meter...
 

digimortal

Active Member
Joined
Dec 19, 2009
Messages
2,333
Reaction score
21
Points
25
kat mana nie.. borneo ker..

besar gedabak ya amat..
 

fordLASER

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2007
Messages
10,806
Reaction score
54
Points
120
peh.. besarnya... serang dan bunuh, skali ngap je... ngeri tul lah...
 

virtualbiz

Active+ Member
Joined
Feb 20, 2008
Messages
4,899
Reaction score
177
Points
33
buaya kt sungai mana ni?
klu tgk format 3gp tu mcm kt mesia jer :p
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
astrok!...:p
 

loqueila

Active+ Member
Joined
Feb 6, 2009
Messages
3,630
Reaction score
139
Points
33
kecik je ni, saiz standart buaya remaja kat area batang lupar. kalau yg tua2 tu lagi besar.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register