BTC USD 44,623.9 Gold USD 1,739.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Buat website niaga rm30 ?

www.kursuson9.com

Fun Poster
Joined
Oct 23, 2008
Messages
149
Reaction score
0
Points
10
kepada yang berminat nak belajar buat website perniagaan -basic..contoh web site .. www.kursuson9.com .. boleh contact saya 019 8417520 ..
kalau dah tahu guna komputer, dengan bantuan saya, saya rasa dalam beberapa hari dah boleh dah buat sendiri.dari pada korang upah orang buat.. dah la mahal. ilmu tak dapat.. kan baik beli "ilmu".

keterangan kursus :
1. melalui ebook dan live support ym.
2. menggunakan perisian WYSIWYG (what you see is what you get)-front page.
3. Yuran kursus RM30.

kalau tak da software front page and file transfer protocol saya ble bagi pecuma.. key..jangan segan la contact..
 
Sponsored Post

sonOFjawa

Active Member
Joined
Mar 2, 2008
Messages
2,380
Reaction score
27
Points
30
berminat nk study ttg nie...PM me..
 

www.kursuson9.com

Fun Poster
Joined
Oct 23, 2008
Messages
149
Reaction score
0
Points
10
Kepada korang yang dah ada produk..nasihat saya,jgn depand dengan satu kaedah marketing saja.. Ada yang buat marketing kat forum ni je.. So org lain tak be peluang nak tgk perniagaan kita.. Mengikut statistik, seorang pelawat akan mengunjung perniagaan kita sebanyak 7 kali baru membuat pembelian.. So, make your own website is neccesary!
 

hafis9984

Fun Poster
Joined
Nov 1, 2008
Messages
322
Reaction score
0
Points
10
sape berminat nk bljr buat web msg @ ym sy.. jihad ekonomi melalui ict..nk tau jom msg.. sy sdia bantu
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
sape berminat nk bljr buat web msg @ ym sy.. jihad ekonomi melalui ict..nk tau jom msg.. sy sdia bantu

ko org sama ngan TS ke, klau berlainan, elok buka je thread sendiri, apa da hijack org punya thread :-?:-?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register