BTC USD 47,972.9 Gold USD 1,754.01
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Buat Sistem Kedai Online Dalam Masa 5 minit..pergh!!!

shamz1311

Fun Poster
Joined
Mar 11, 2008
Messages
454
Reaction score
0
Points
10
Korang kenal labanon kan...budak SPM yang buat RM10k tu..

esok diorang nak lancarkan perkhidmatan niagakit..sistem kedai

online siap dalam masa 5 minit...terorr ooo...bukan web bo**h

tu..sistem,hosting,autoresponder,setup,bla,bla,bla,

setahu aku harga upah sistem camtu RM2k - RM5k....

diorang ni hanya charge RM500 aje..siap dalam masa 5 minit...

kat sini web diorang tu KLIK SINI
 
Last edited:
Sponsored Post

NEMO

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,042
Points
1,101
xleh klik pun.........
 

nawism

Freshie
Joined
Nov 4, 2008
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
Korang kenal labanon kan...budak SPM yang buat RM10k tu..

esok diorang nak lancarkan perkhidmatan niagakit..sistem kedai

online siap dalam masa 5 minit...terorr ooo...bukan web bo**h

tu..sistem,hosting,autoresponder,setup,bla,bla,bla,

setahu aku harga upah sistem camtu RM2k - RM5k....

diorang ni hanya charge RM500 aje..siap dalam masa 5 minit...

kat sini web diorang tu KLIK SINI

boleh tau tak ape produk dia???
 

razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
niagakit... bagus pada yang ada produk sendiri utk dipasarkan.
ada offer menarik dari saya jika anda dapatkannya dari saya...
PM jika berminat...
 

www.kursuson9.com

Fun Poster
Joined
Oct 23, 2008
Messages
149
Reaction score
0
Points
10
bagi tengok satu link contoh web yang dah jadi.. so pelawat tak la tertanya2..tul tak
 

kasimo

Active Member
Joined
Apr 17, 2008
Messages
1,381
Reaction score
4
Points
25
jualan dia start 5/11 ni.... jadi tggu lah...
 

wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
pm saya jika berminat nak dapatkan niagakit tersebut tu...
harga dapat diskaun lagi...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register