Buat Logo Sekolah....RM50 bg yg berjaya

CG Sponsors




CL's

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 28, 2009
Messages
14,094
Reaction score
246
Points
128
Assalamualaikum wbt...
Terlebih dahulu aku nak mohon maaf pada admin kalau thread nie salah park.....aku nak minta tolong pada rakan2 CGrians yg terer tolong aku buat logo sekolah berpandukan dari logo yg aku attachkan di bawah.....sebab aku nak gunakan untuk buat kepala surat(letter head) bagi sekolah aku......sape yg dapat buleh letak kat sini untuk penilaian....duit akan di bank in kan pada yg berjaya....sekian.....:)cgrock:)cgrock:)paid:)paid

 
Sponsored Post

CL's

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 28, 2009
Messages
14,094
Reaction score
246
Points
128
bump lagik...
 

CL's

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 28, 2009
Messages
14,094
Reaction score
246
Points
128
Logo Sekolah
lawa la bro...tahniah...tapi masih tak lengkap...satu lagi.....kat tgh tu bukan bulu tangkis...tapi obor....
 

CL's

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 28, 2009
Messages
14,094
Reaction score
246
Points
128
bump lagi sekali.....
 

ryusuke

Active Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
1,448
Reaction score
23
Points
25
nk lukis sebijik mcm tu ke nk kne ubah lain? konpius aku
 

CL's

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 28, 2009
Messages
14,094
Reaction score
246
Points
128
nk lukis sebijik mcm tu ke nk kne ubah lain? konpius aku
kena sama tapi takde la sebijik bro....kira bg ada iras2 pun ok la...biasa la....logo sekolah kan setiap satu ada makna....jadi tak leh lari la design dia......:p:p
 

king8

Fun Poster
Joined
Oct 31, 2009
Messages
118
Reaction score
1
Points
15
........................
 
Last edited:

CL's

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 28, 2009
Messages
14,094
Reaction score
246
Points
128
ok, nak tido jap, jap lg sambung
k bro..anyway thanks la dgn design tuh.....aku kat seminggu try buat bentuk tu pun tak leh....dah give up....hhehehe...
 

Kehidupan

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jan 11, 2008
Messages
25,111
Reaction score
217
Points
123
npe cikgu taguna je logo sedia ada....?:">:">:">

de masalah tang mana....?:">:">
 
Sponsored Post
Top
Log in Register