BTC USD 18,898.3 Gold USD 1,643.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Buat Forum Guna DreamWeaver

Vondereich

CG Top Poster Club
gem
Messages
23,880
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,880
Reaction score
939
Points
176
Salam.. nak tanya sikit.. Boleh ke kita generate forum yang dibuat oleh dreamweaver.. :D
 
Sponsored Post

Vondereich

CG Top Poster Club
gem
Messages
23,880
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,880
Reaction score
939
Points
176
Tu yang masalahnya tu.. Sbb ni nak guna skill sebab develope web ni.. Nanti kalau dah siap nanti lec tanya macam2..
 

C_Kenek

Super Active Member
Messages
5,123
Joined
Feb 23, 2008
Messages
5,123
Reaction score
59
Points
70
ntoh lecturer aku pun tak reti buat tapi suruh student buat projek gempak2 bila tanya dia, dia suh cari kat internet. tapi camne yer nak link ke database nak pakai apa php asp
 

dreamteam

Active Member
Messages
2,314
Joined
Jan 6, 2007
Messages
2,314
Reaction score
1
Points
25
ntoh lecturer aku pun tak reti buat tapi suruh student buat projek gempak2 bila tanya dia, dia suh cari kat internet. tapi camne yer nak link ke database nak pakai apa php asp

kiranya cikgu suruh ler nie
 

Vondereich

CG Top Poster Club
gem
Messages
23,880
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,880
Reaction score
939
Points
176
Ni kira final project la lebih kurang.. Projek den website.. Ingat nak buat sampai online shop je.. Kena tambah lagi forum ni.. :D
 

Overclock

Legendary Member
gem
Messages
14,056
Joined
Dec 1, 2006
Messages
14,056
Reaction score
42
Points
120
Forum cam CG nih ker..? Kene ler pakai script..
 

selambeyaya

Super Active Member
Messages
5,101
Joined
Mar 29, 2008
Messages
5,101
Reaction score
13
Points
65
ntoh lecturer aku pun tak reti buat tapi suruh student buat projek gempak2 bila tanya dia, dia suh cari kat internet. tapi camne yer nak link ke database nak pakai apa php asp

lec kau same spesen dgn lec aku, x reti buat, tapi bab bagi komen mcm dah tau buat..:)):))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register