BTC USD 48,080.3 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Buat duit paling mudah dengan gomez!

darkkecik

Fun Poster
Joined
Jan 2, 2009
Messages
236
Reaction score
0
Points
10


Salam semua, hari ni saya nak kongsi cara buat duit paling “mudah”! Dah tajuk pun mudah, biar saya terus permudahkannya…
Terus terang saya cakap, takde benda yang mudah kat dunia ni, nak makan pun susah. Betul tak apa saya cakap ni??




Cara-cara buat duit mudah:


Sertai PeerGomez, klik banner diatas ni.
Cara-caranya:

*Daftar di Website Peer Gomez
www.gomezpeerzone.com

*Download software dan Install software Peer Gomez di komputer korang.

*Selepas Install, sila restart dan bila keluar windows, akan ada satu popup yang menanyakan username yang korang register di Peer Gomez. Isikan dan boleh setup dan minimizekan di tray windows korang.

*Pastikan korang run software itu selama 14 hari untuk membuatkan korang layak bergelar Peer Active! Korang boleh check status korang di bar Peer Gomez.

*Biasanya hari ke 15 dah boleh tengok status bertukar dari Pending ke Aktif status.

*Itu sahaja cara untuk buat duit dari Peer Gomez. Run sahaja software itu secara automatic di computer anda.
*Boleh lihat requirement yang diperlukan di website rasmi ini.

*Korang juga boleh download software itu ketika korang login di website rasmi. Sila periksa di bahagian profile.

*Korang akan dibayar melalui beberapa cara. Paypal, Moneybooker atau Alipay.
*Minimum payout adalah $5.00 sahaja.

*Berapa hari kita akan dapat duit dari Peer Gomez setelah capai minimum? Dalam tempoh 2-4 minggu setelah hari kita capai minimum payout.

:)cgrock


Amacam? Senang jekan? Korang cuma perlu install dan gunakan macam biasa (benda ni automatik bila ada sambungan internet), tak perlu nak pening-pening klik banner, cari niche keyword, promosi produk dan sebagainya. Sekarang ni terserah kat korang je, kalau korang nak korang buat, kalau tak nak diam-diam sudah…:p

Bagi saya, benda ni wajib digunakan oleh semua PC or laptop, benda freekan? Sambil-sambil tu boleh buat duit, sekurang-kurangnya dapat bayar bil elektrik umah walaupun tak banyak dapat la cover sikit.

Lagi satu, kalau kat umah korang ada 2, 3 laptop or PC lagi korang boleh install software peer gomez ni. Tapi ingat, guna username yang sama okay!.
Kalau saya, tak payah nak fikir-fikir lagi, terus daftar sekarang. Boleh download di banner kat bawah ni. Cuma saya nak tanya sikit, susah ke buat benda ni?? :lol:

Untuk maklumat lanjut anda boleh layari blog saya kat signature bawah tu.
saya pun masih dalam proses.sebab bende ni saya rasa mudah berbanding bisnes online yang pernah saya masuk.ape salahnya kalu saya share kepada semua.

 
Last edited:
Sponsored Post

darkkecik

Fun Poster
Joined
Jan 2, 2009
Messages
236
Reaction score
0
Points
10
takde orang berminat ke dengan thread ni?huhuh
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
nak aku tanya ker?
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Banyak jugak program yang ko join kan... raftly berapa dapat setiap bulan?
 

darkkecik

Fun Poster
Joined
Jan 2, 2009
Messages
236
Reaction score
0
Points
10
same la tunggu subuh jugak~ tp ni ad kejar mengejar polis lak kat luar.nth penjenayah mane wat hal~ lg la aq x tido.smbil promote email tunai tu.haihzz bisnes oh bisnes bile la nk untung.
 

darkkecik

Fun Poster
Joined
Jan 2, 2009
Messages
236
Reaction score
0
Points
10
Banyak jugak program yang ko join kan... raftly berapa dapat setiap bulan?

bnyk sgt smpi xd keuntungn.ko caya x? kkdg2 aq dah naik tension.tp xleh give up awal2.aq x tao bab mane aq slack.
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
same la tunggu subuh jugak~ tp ni ad kejar mengejar polis lak kat luar.nth penjenayah mane wat hal~ lg la aq x tido.smbil promote email tunai tu.haihzz bisnes oh bisnes bile la nk untung.

Ko duduk mana Bro? Umur?
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
bnyk sgt smpi xd keuntungn.ko caya x? kkdg2 aq dah naik tension.tp xleh give up awal2.aq x tao bab mane aq slack.

Ok... Aku dulu banyak buat yang Multi Income jugak..
Pernah dengar Plug-in Profit Site dan SpiderWeb Marketing?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register