buat duit>>>>>>> jom try...

CG Sponsors




putrialya

Active+ Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
3,286
Reaction score
22
Points
25
salam...sape penah try program ni? ok ke tak? cdg nak wat pool utk beli ebook dia...mcm menarik je ni...

sape nak wat pool sila pm sy ok? kalau 4 org sorang rm 10,kalau 8 org sorang rm 5...kalau pool jimat skit(harga ebook rm40)...huhuhu...rugi pon xbanyak kan..maybank je yg ade...tq

ni link nye..klik sini
 
Sponsored Post

qaz123

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2008
Messages
5,645
Reaction score
169
Points
78
kasi terang skit bole ke
 

qaz123

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2008
Messages
5,645
Reaction score
169
Points
78
semua ada dlm web tu...nak ckp lebih2 pon xleh sbb xbeli lagu...hehehe...tu sbb nak wat pool...hehe:)paid:)paid:)paid
ok...count me in...ape2 nanti pm je...:D
 

matsarol

Active Member
Joined
Aug 31, 2009
Messages
1,557
Reaction score
5
Points
25
btul ker bro???testimoni mcm tak confident jer aku tgk..pasai gmbr mcm edit jer:?
 

fazimi916

Fun Poster
Joined
Aug 14, 2008
Messages
199
Reaction score
0
Points
10
btul ker bro???testimoni mcm tak confident jer aku tgk..pasai gmbr mcm edit jer:?
setuju bro, gambar ebook pun mcm main2 jek. TT jaga sket psl walau RM40 sekalipun...

adminla yang untung. my2cent
 

fazimi916

Fun Poster
Joined
Aug 14, 2008
Messages
199
Reaction score
0
Points
10
qaz123 : siggy link not working, try siggy aku hehehehe...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register