Buat duit dengan Sistemkedaionline.co.tv

CG Sponsors




Sponsored Post

ratusanRM

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,687
Reaction score
359
Points
131
di http://sistemkedaionline.info kami jual produk web advance yang mana panduan membuat minisite jualan, panduan pasang sistem affiliate, pasang sistem autoresponder.

cuma sebagai bonus, kami bagi ebook panduan membina website jualan menggunakan shopping cart, isinya sama..buat masa ini bonus lah untuk pelanggan di http://sistemkeadionline.info

bonus, sebab anda dapat produk saya bernilai rm20
(harga sebenar rm50)

lepas bulan satu ni dah tak de dah bonus tu dan semua harga produk akan naik-

Panduan Web Advance-rm40 (http://sistemkedaionline.info)
Panduan Mudah Membina Kedai online Shopping cart-rm50 (http://sistemkedaionline.co.tv)
rahsia seo-rm20 (sekarang ni rm10- http://belajar-seo.co.tv)

jadi, cepat-cepat dapatkan sekarang promosi awal tahun
lepas ni dah takde harga promosi

adeh... kalau tau beli ebook kat sistemkedaionline.info dapat ebook free sistemkedaionline.co.tv dah lama den sambar ebook kat sistemkedaionline.info terus ~X(~X(


takde apa-apa special ke untuk pembeli ebook sistemkedaionline.co.tv??? :-?:p
 

shah_azli

Active+ Member
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
35
Points
30
salam TT
tu hari i dah beli sistem kedai online..
tp susah betul nk dpt zencart template yg free
ade yg free tp xleh nk masukkan kt server sbb xde folder includes..cmne ye??
pening pale..lain2 semua ok..
ebook TT mmg the best..dr aku ni x tau ape2 skrg dah hampir siap web aku..cuma template je yg x berkenan dihati...harap dapat membantu
aku suggest pd mereka yg nk belajo wat online store bole beli ebook dr TT...mmg byk membantu..
 

chikabee

Active Member
Joined
Sep 19, 2006
Messages
1,195
Reaction score
1
Points
25
salam TT
tu hari i dah beli sistem kedai online..
tp susah betul nk dpt zencart template yg free
ade yg free tp xleh nk masukkan kt server sbb xde folder includes..cmne ye??
pening pale..lain2 semua ok..
ebook TT mmg the best..dr aku ni x tau ape2 skrg dah hampir siap web aku..cuma template je yg x berkenan dihati...harap dapat membantu
aku suggest pd mereka yg nk belajo wat online store bole beli ebook dr TT...mmg byk membantu..
sila email detail permasalahan anda atau call terus kami.

setakat nie kami tiada masalah jika guna free template.

cuma kena faham perisian ftp.

p/s: kpd suma pelanggan Panduan Membina Kedai Online Cara Mudah, kami mengalu-alukan sebarang pertanyaan dari anda. TAPI pastikan permasalahan itu dihantar pada email kami [email protected] atau terus call kami 0134928630.
 

ratusanRM

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,687
Reaction score
359
Points
131
ebook terbaik pernah dimiliki setakat ini.... :)paid
 

chikabee

Active Member
Joined
Sep 19, 2006
Messages
1,195
Reaction score
1
Points
25

adeh... kalau tau beli ebook kat sistemkedaionline.info dapat ebook free sistemkedaionline.co.tv dah lama den sambar ebook kat sistemkedaionline.info terus ~X(~X(


takde apa-apa special ke untuk pembeli ebook sistemkedaionline.co.tv??? :-?:p
bonus??banyak banget..layari http://sistemkedaionline.co.tv

buat masa ini bonus hampir 100 produk mrr dan panduan buat duit dengan produk mrr..update kami akan hantar ke email anda..

sistemkedaionline.co.tv versi premium akan muncul tak lama lagi..ready made shopping cart sekali dengan panduan menguruskan website sekali dnegan panduan buat duit dengan kedai online nya..sekali dengan design lawa nya..tapi versi premium harga lain la..nantikan !!
 

chikabee

Active Member
Joined
Sep 19, 2006
Messages
1,195
Reaction score
1
Points
25
salam TT
tu hari i dah beli sistem kedai online..
tp susah betul nk dpt zencart template yg free
ade yg free tp xleh nk masukkan kt server sbb xde folder includes..cmne ye??
pening pale..lain2 semua ok..
ebook TT mmg the best..dr aku ni x tau ape2 skrg dah hampir siap web aku..cuma template je yg x berkenan dihati...harap dapat membantu
aku suggest pd mereka yg nk belajo wat online store bole beli ebook dr TT...mmg byk membantu..
ok, kami akan jelaskan masalah anda..
support untuk pembli ebook ni ada 2 bentuk
1.email ke [email protected]
2.sms dan call 013-4928630

pm tak dilayan..

so, boleh guna 2 bentuk support diatas untuk sebarang soalan

template percuma? takde masalah..cuma kena faham ftp sahaja..

semua pelanggan dibekalkan ebook panduan mudah ftp..yang ini anda kena baca dulu sebelum baca ebook panduan mudah membina kedai online..

semua website yang saya bina dan saya mabil upah pada harga RM160 setahun termasuk domain dan hosting menggunakan template percuma yang telah dimodified

cnth

http://iluvsuperstore.com

http://pm-comm.com

http://lovelyshop2u.com

http://usahawandarulhikmah.com

dan lebih 10 lagi website yang kami dah buat..semua guna template percuma..

tempalte premium? mahal daa..100 lebih paling murah pun.lagi mahal dari harga ebook ku yg best dan hosting ku
 
Sponsored Post
Top
Log in Register