Buat duit dengan Sistemkedaionline.co.tv

CG Sponsors




chikabee

Active Member
Joined
Sep 19, 2006
Messages
1,195
Reaction score
1
Points
25
Dapatkan Ebook Percuma Bagaimana Membina Kedai Online serta untuk dapat maklumat lanjut berkenaan Seminar dan Produk Panduan Membina Kedai Online Cara Mudah beserta bonus-bonus hebat untuk anda.klik gambar untuk makluamt lanjut




PAKEJ PANDUAN MEMBINA KEDAI ONLINE CARA MUDAH

Layari http://sistemkedaionline.co.tv

Ebook setebal 138 mukasurat dan 17 siri VIDEO TUTORIAL






Atau buat pembelian terus di http://sistemkedaionline.co.tv/order/

PAKEJ PANDUAN MEMBINA KEDAI ONLINE CARA MUDAH

"Pakej Lengkap Menjana Pendapatan Melalui Kedai Online"
Terbukti berkesan, mudah dan murah!

Adakah anda???

Anda ada produk untuk dipasarkan?

Anda ingin meluaskan pasaran produk melalui Internet?

Anda ingin memiliki kedai online seperti contoh di atas?

Anda ingin belajar membina laman web tetapi tiada asas IT?

Anda ingin belajar membina laman web tetapi tiada masa?

Anda ingin belajar membina laman web tetapi kekurangan bajet?

Memperkenalkan Produk Terbaru kami:

EBOOK TUTORIAL DAN VIDEO MEMBINA KEDAI ONLINE

Kandungan ebook dan video Tutorial Membina Kedai Online

1.Langkah demi langkah bagaimana membina kedai online menggunakan shopping cart iaitu Zen Cart tanpa sebarang kos atau pun serendah RM10

DAN

Anda akan dapat sebuah Kedai Online Menggunakan Shopping Cart Selepas menggunakan Tutorial Ini.

2.Tip promosi produk fizikal yang berkesan dan laman web hot untuk promosi produk fizikal anda

3. Kisah-kisah kejayaan peniaga online yang menjual produk fizikal


4.Bagaimana menguruskan Kedai Online anda, dari segi pembungkusan dan penghantaran, Cara mudah dan cepat !!(sekiranya buat dropshipping, anda tak perlu uruskan produk)


Sedutan Kisah Kejayaan Sahabat Saya, Puan Faiza yang berjaya memperoleh RM3000 SEBULAN, dan ramai lagi..
http://sistemkedaionline.co.tv

Contoh website pelanggan yang telah saya siapkan:


http://lovelyshop2u.com
Pemilik:Chung Ket Sin (Kota Kinabalu, sabah)


http://pm-comm.com
Pemilik:Mohd Effendi Mohd Redzuan(Pahang)



http://ukaycatering.biz

Pemilik:Ukay Catering(001877238-U)


Nantikan lebih 20 orang pelajar saya yang telah menggunakan ebook ini menyiapkan website mereka.
Antaranya yang sedang disiapkan:

http://zekaman.com

dan banyak lagi..

saya juga menyediakan sistem support melalui email..anda boleh bertanyakan sebarang soalan semasa membina kedai online anda sendiri


Review dari ahli wangcyber.com

Review daripada saya :


Bila sebut sahaja Online Shopping Cart, mesti orang mengeluh kerana salah satunya tidak tahu bagaimana untuk membina laman web tersebut. Dan pada mulanya saya anggap ebook Panduan Mudah Membina Kedai Online, sekadar panduan biasa, namun ia "benar-benar luar biasa".

Mengapa saya berkata begitu?

Saya juga merupakan web designer secara part time, dan secara tidak langsung kini sedang menjual gelang mutiara secara online TANPA menggunakan SHOPPING CART. Ya, saya benar-benar zero terhadap ZenCart script, namun Puan Sarah telah membuka mata saya, dan kini telah menunjukkan satu jalan buat saya.

Penerangan di dalam ebook tersebut bukanlah sekadar penerangan secara teori, namun disertakan sekali bersama gambar bagi memudahkan anda mengikutinya. SETIAP MUKA SURAT penuh dengan penerangan BERGAMBAR!

Saya sendiri bagi Jaminan, walaupun anda ZERO sekali tentang pembinaan laman web online shopping cart, selepas anda membaca dan mengikuti langkah-langkah yang terdapat di dalam ebook tersebut. Tidak sampai beberapa hari, saya rasa anda boleh membinanya bukan untuk anda sahaja, tetapi untuk ORANG LAIN.

Alasan saya, Penerangan yang diberikan oleh Puan Sarah bukan sahaja kepada bagaimana untuk membina laman web online shopping cart, tetapi juga disertakan langkah demi langkah bagaimana untuk membeli domain dan Hosting.
Jadi apa alasan anda untuk tidak memiliki ebook Panduan Mudah Membina Kedai Online??

Saya akan juga akan menggunakan sepenuhnya panduan di dalam ebook ini bertujuan membina satu lagi laman web online shopping cart untuk projek saya menjual aksesori komputer! Anda bila lagi?
link asal: http://www.wangcyber.com/forum/wts-...9-percuma-sistemkedaionline-co-tv-terhad.html
HTML:
[HTML][HTML]
[/HTML][/HTML]
 
Last edited:
Sponsored Post

chikabee

Active Member
Joined
Sep 19, 2006
Messages
1,195
Reaction score
1
Points
25
Senarai review terkini dan testimoni

Review daripada saya :


Bila sebut sahaja Online Shopping Cart, mesti orang mengeluh kerana salah satunya tidak tahu bagaimana untuk membina laman web tersebut. Dan pada mulanya saya anggap ebook Panduan Mudah Membina Kedai Online, sekadar panduan biasa, namun ia "benar-benar luar biasa".

Mengapa saya berkata begitu?

Saya juga merupakan web designer secara part time, dan secara tidak langsung kini sedang menjual gelang mutiara secara online TANPA menggunakan SHOPPING CART. Ya, saya benar-benar zero terhadap ZenCart script, namun Puan Sarah telah membuka mata saya, dan kini telah menunjukkan satu jalan buat saya.

Penerangan di dalam ebook tersebut bukanlah sekadar penerangan secara teori, namun disertakan sekali bersama gambar bagi memudahkan anda mengikutinya. SETIAP MUKA SURAT penuh dengan penerangan BERGAMBAR!

Saya sendiri bagi Jaminan, walaupun anda ZERO sekali tentang pembinaan laman web online shopping cart, selepas anda membaca dan mengikuti langkah-langkah yang terdapat di dalam ebook tersebut. Tidak sampai beberapa hari, saya rasa anda boleh membinanya bukan untuk anda sahaja, tetapi untuk ORANG LAIN.

Alasan saya, Penerangan yang diberikan oleh Puan Sarah bukan sahaja kepada bagaimana untuk membina laman web online shopping cart, tetapi juga disertakan langkah demi langkah bagaimana untuk membeli domain dan Hosting.
Jadi apa alasan anda untuk tidak memiliki ebook Panduan Mudah Membina Kedai Online??

Saya akan juga akan menggunakan sepenuhnya panduan di dalam ebook ini bertujuan membina satu lagi laman web online shopping cart untuk projek saya menjual aksesori komputer! Anda bila lagi?
terima kasih atas review..semoga dapat memanfaatkan ebook tersebut dengan sebaik-baiknya walaupun tak dapat videonya..saya buat ebook tu sebab saya sendiri menjual produk-produk fizikal dan kami sendiri ada projek untuk menjadikan kami sebuah syarikat supplier produk dropshipping..tunggu dapat modal besar..insyaallah, jika produk dropshipping saya berjalan dengan baik, semua pelnaggan ebook akan dapat jadi dealer tanpa modal dengan keuntungan yg agak menarik..tapi ni projek akan datang..

harini baru berkesempatan mendownload ebook sistem kedai online...video belum lagi.. almaklumla, tenet slow skit...

tapi bile bukak je ebook, mmg terkejut! ebook lengkap, tutorial step by step .. harga?? RM10 JER???????????????????? Mmg rugi gile sape x dapatkan ebook ni!!! serius!
Saya baru habis baca ebook saudari.
Secara peribadi ebook ini amat lengkap. Saya memang suka ebook yang lebih kepada step-by-step dari ebook yang panjang berjela. Terima kasih saudari.

Sebelum ini saya hanya blajar cara menggunakan os commerce dan dengan ebook ni makin bertambah lagi pengetahuan saya dalam menggunakan Zen Cart.

Ebook ini sesuai untuk newbie & usahawan2 yang ingin mengembangkan perniagaan menggunakan internet.

Saya tahu untuk membuat ebook sebegini amat mencabar. Tahniah saudari..teruskan usaha...wish u good luck
Review Saya tentang Ebook 'Panduan Membina Kedai Online'

Penulis menerangkan bagaimana anda mampu membuat duit atau memperoleh keuntungan daripada pengalaman dan pembacaan beliau sendiri. Jadi ini bermaksud ia telah diuji keberkesanannya sendiri oleh penulis.

Beliau juga menerangkan secara kasar 'Bagaimana buat dengan kedai online', walaupun ia tidak mendalam namun saya rasa, jika anda aplikasikan dan explore yang diperkatakan, saya yakin anda boleh melakukannya. Senang cite apa yang diringkaskan ttg 'bagaimana buat duit dengan kedai online' sudah memadai. Mungkin ia memakan masa yang agak lama untuk mendalami ilmu itu namun ingin saya katakan di sini, "Tidak akan ada hasil kalau tidak usaha.

Di samping itu, penulis memberikan beberapa tips jika anda terlibat dengan kedai online di mana ia sangat penting agar kelancaran kedai online anda baik.

Tambahan lagi, ada juga beliau memberi laman web apa yang patut dirujuk untuk memilih produk.Mungkin ramai yang dah tahu.

Dengan panduan yang lebih jelas (screenshot), ia adalah salah satu ebook panduan yang mudah difahami terutamanya newbie yang pending cam saya. (xsuka tengok huruf .Ada beberapa langkah untuk setup kedai online yang beliau tunjukkan dengan scrennshot jadi ia memang SANGAT MUDAH DIFAHAMI.

Yang menarik, beliau memberikan akses ke tempat rahsia di mana ia berguna untuk memulakan kedai online anda. Nak tahu? downloadlah ebook ini.

bonus yang diberikan juga amat berguna dalam penglibatan dengan kedai online, internet marketing dan mungkin adsense.

tambahan lagi, beliau juga menghuraikan sedikit tentang SEO.

Summary: Panduan yang mudah difahami dengan screenshots, tips² menarik apabila anda terlibat dengan kedai online dan tips seo ringkas untuk tarik traffik ke blog anda.

Jadi, apa tunggu lagi?? Download segera sebelum ia dikenakan harga.Sememangnya panduan yang sangat berguna.
semua testimoni dari link disini

http://www.wangcyber.com/forum/wts-...percuma-sistemkedaionline-co-tv-terhad-4.html

lagi review/testimoni dari carigold.com

Saya duk tengah download,sementara duk menunggu saya review panduan ZenCart..memang bagusla penuh dengan contoh2 gambar snapshot.tahniah..kerana mengusahakan produk yang berkualiti.
final review dari aku...

Tahniah puan sarah kerana menghasilkan produk ebook + video yg berkualiti.

Apa yg jelas disini,ebook ini telah banyak membantu newbie yang baru nak kenal apa itu zen cart dan juga untuk membangunkan sendiri sistem kedai online.

apa yang perlu saya lakukan setelah saya memiliki produk ini adalah,ikuti semua langkah yang ditunjukkan samaada melalui ebook atau video.

Yang menarik disini,bukan setakat saya boleh menimba ilmu baharu,malahan saya juga boleh buat duit dengan sistem kedai online ini.

Ebook ini juga meningkatkan keyakinan untuk saya malahan juga anda untuk menghasilkan sistem kedai online sendiri..ingat,tanpa kedai online yg mantap, pembeli atau pelanggan kita akan lari!

Oh ya..puan sarah juga memberikan after sales service yang mantap.tanya apa sahaja berkaitan sistem kedai online,pasti tidak menghampakan anda.

saya pernah kecewa kerana telah menghabiskan ratusan ringgit semata-mata kerana membeli pelbagai produk ebook untuk membina sebuah laman web jualan..tetapi saya sekarang mampu tersenyum riang setelah membeli produk sistem kedai online :D

Sekiranya anda tercari-cari apa produk yg sesuai untuk diri anda...nah! Inilah produknya...sistem kedai online yg bukan sahaja setakat ebook yg hebat..malahan boleh menjana kewangan setelah memiliki produk ini :)paid


kalau tidak keberatan anda boleh melayari www.zekaman.com


tolong jawab bagi pihak TT


senang ke nak buat website ni TT

setelah anda memiliki produk ini...kerja anda..amat-amat-amat lah mudahnya...

ebook TT mmg the best..dr aku ni x tau ape2 skrg dah hampir siap web aku..cuma template je yg x berkenan dihati...harap dapat membantu
aku suggest pd mereka yg nk belajo wat online store bole beli ebook dr TT...mmg byk membantu..
link asal testimoni:

http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=121462&page=7
 
Last edited:

shah_azli

Active+ Member
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
35
Points
30
salam bos..
ade YM x??
add shah_azli
nk tanya psl sistem kedai online laa..ingt nk wat system tu..
maklum la bdk baru belajo ni..
 

MASTER ZEKAMAN

Active+ Member
Joined
Sep 16, 2008
Messages
4,231
Reaction score
51
Points
30
mmg aku 100% rekemen....support amat bagus...masa aku buat web zekaman.com tu..ebook ni baru separuh siap...tutorial dlm email dan phone je masa tu...

haaa...ebook dah ada...siap video tutorial lagi...apa lagi...grab secepat mungkin....

web aku tu insyaallah..akan masuk produk pertengahan bulan ni....nantikan...

apa pun...tahniah puan sarah...anda mmg best...!


cepat dapatkan ebook dan video tutorial sekarang...:)paid :)paid :)cgrock
 

chikabee

Active Member
Joined
Sep 19, 2006
Messages
1,195
Reaction score
1
Points
25
mmg aku 100% rekemen....support amat bagus...masa aku buat web zekaman.com tu..ebook ni baru separuh siap...tutorial dlm email dan phone je masa tu...

haaa...ebook dah ada...siap video tutorial lagi...apa lagi...grab secepat mungkin....

web aku tu insyaallah..akan masuk produk pertengahan bulan ni....nantikan...

apa pun...tahniah puan sarah...anda mmg best...!


cepat dapatkan ebook dan video tutorial sekarang...:)paid :)paid :)cgrock
terima aksih zek aman..mog web anda sukses..

ebook ini baru sahaja dilancarkan dan ianya adalah bonus istimewa buat pelanggan panduan web jualan saya yang terdahulu..percuma untuk mereka
 

shah_azli

Active+ Member
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
35
Points
30
salam TT
ebook ni lengkap dgn template utk wat kedai online??
ade ajo cmne nk wat pembayaran dgn CC/paypal??
maklum la i ni baru berjinak2 nk wat web ni..

ebook dihantar melalui email ke atau dlm bentuk cd??
 

chikabee

Active Member
Joined
Sep 19, 2006
Messages
1,195
Reaction score
1
Points
25
salam TT
ebook ni lengkap dgn template utk wat kedai online??
ade ajo cmne nk wat pembayaran dgn CC/paypal??
maklum la i ni baru berjinak2 nk wat web ni..

ebook dihantar melalui email ke atau dlm bentuk cd??
ya dibekalkan dengan sumber utk mendapatkan template percuma.

pembayaran melalui paypal juga ada diajar.

kami akan berikan link download utk ebook+video+bonus2 hebat..cd x diberi.

harga promosi hanya rm20 utk masa ini sahaja..ebook akan dijual pada harga sebenar setelah cukup kuota pembeli.

Terhad!!Rebut peluang keemasan ini
 
Sponsored Post
Top
Log in Register