To Sell Buang angin dlm kereta pn x berbau?Biar betul..:D

CG Sponsors




sparetheroad

Fun Poster
Joined
Oct 29, 2009
Messages
226
Reaction score
0
Points
10
Salam semua warga CG.Produk baru dipasaran dari hai-o marketing.BioZone Car Sterilizer utk anda.Produk yg simple dan mudah serta berbaloi utk kesihatan anda dan seisi keluarga anda.Tanpa kita sedari kita lebih banyak menghabiskan masa didlam kereta.Kebanyakan kita menggunakan penyegar udara utk mbaiki kualiti udara dalam kenderaan tanpa mengetahui penyegar udara juga mpunyai bahan kimia yg boleh mganggu tahap kesihatan kita.Biozone mampu menjadikan udara kereta anda segar sesegar alam semulajadi.:D
Bagaimana Biozone berfungsi?Biozone adalah 'sterilizer' dimana ia menggunakan teknologi 'cold plasma'.Ia menyedut oksigen dan menukar oksigen kepada ozon.Ozon yg terhasil akan menyingkirkn bahan2 pencemar dan kembali menjadi oksigen.Oksigen yg terhasil akan menyegarkan kereta anda.


Terbukti boleh menghilangkan bau rokok.Sangat sesuai utk suami2 yg merokok tanpa pengetahuan isteri kerana tidak meninggalkan bau tembakau didalam kereta anda.:)cgrock
Untuk isteri,anda x perlu risau apbila ke pasar.xperlu risau kerana kereta anda tidak akan berbau ikan,ayam dan daging.
Untuk ibu bapa yang mempunyai bayi,anda tidak perlu risau apabila bayi anda tiba2 termuntah didalam kereta.Biozone dapat menghilangkan bau muntah bayi anda:)cgrock
Boleh cuba utk kentut dalam kereta,confirm takde bau!!:eek::eek::)cgrock


Hanya RM175 termasuk pos.Jangan bandingkan biozone dgn produk car ionizer lain yg berada dipasaran kerana Biozone satu2nya yang mengunakan teknologi penghasilan ozon dgn 'cold plasma'.
COD sekitar batu caves dan ulu kelang.
Boleh hubungi saya melalui:
0105400369(call/sms) @ PM inbox.
Makaseh..

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Update Tracking number:
1.201507746451(via skynet)to Labuan(makaseh tuan saudagar_fx)
2.201507746462(via skynet)to Chemor(tq Puan Hayati CG guest)
3...
4...
 
Last edited:
Sponsored Post

sparetheroad

Fun Poster
Joined
Oct 29, 2009
Messages
226
Reaction score
0
Points
10
Cara pemasangan yg amat mudah..hanya 'plug' kt tempat pemetik api didalam kereta,Biozone akan berfungsi apabila lampu menyala.Berbaloi utk kesihatan anda sekeluarga:)paid
 

sparetheroad

Fun Poster
Joined
Oct 29, 2009
Messages
226
Reaction score
0
Points
10
Tuan2 yang selalu melalui perjalanan yang jauh lebih2 lagi balik untuk raya haji ni baik cepat2 menggunakan Biozone ini.Anda tidak akan mengantuk kerana mendapat oksigen yang cukup hasil daripada penggunaan biozone yang sangat berkesan..
HANYA RM175 TERMASUK POS!!JANGAN MENYAYANGI WANG ANDA UNTUK PRODUK KESIHATAN SEISI KELUARGA.SAYANGILAH KELUARGA ANDA:)
 

anuarul

CG Top Poster Club
Joined
Jan 9, 2009
Messages
26,151
Reaction score
104
Points
133
best la..boleh kentot sepuas2 nya..awek pun tak tau...hehheee
 

Ran

Active+ Member
Joined
Oct 23, 2007
Messages
4,979
Reaction score
63
Points
40
abis bau2 wangian dlm keta camner..abis dia sedut ker..xberbau harum laa keta klu gitu..sori,just tnya..aku xtahu..hehe
 

hairy84

Legendary Member
Joined
Sep 15, 2010
Messages
15,870
Reaction score
35
Points
120
aku suke kentut bau durian :D
 

sparetheroad

Fun Poster
Joined
Oct 29, 2009
Messages
226
Reaction score
0
Points
10
abis bau2 wangian dlm keta camner..abis dia sedut ker..xberbau harum laa keta klu gitu..sori,just tnya..aku xtahu..hehe
salam tuan..wangian kereta sebenarnya mempunyai bahan kimia yang berbahaya untuk kesihatan.boleh menyebabkan kesan jangka panjang utk kesihatan..bau wangian kereta akan disedut oleh biozone dan hasilnya akan ditukar kepada oksigen melalui proses cold plasma..makaseh kerana bertnya:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register