Buah cempedak diluar pagar

CG Sponsors




hayabusat

Freshie
Joined
Dec 30, 2008
Messages
26
Reaction score
0
Points
3
Saya bapak budak minta tunjuk ajar..

salam perkenalan dari saya kpd semua..

seperti biasa tujuan sy join cg ni nk timba ilmu mencari pendapatan di internet melalui forex dan juga menambah kenalan..

salam hormat dr sy.. kekalkan kehijauan bumi kita.. peace.
 
Sponsored Post

CG Robot

Legendary Member
Joined
Apr 23, 2008
Messages
11,756
Reaction score
12
Points
115
Selamat Datang ke CariGold Forum!

Hi hayabusat,

Salam sejahtera dan selamat datang kami diucapkan pada anda. Di harapkan anda dapat bersama-sama bekerjasama di dalam mematuhi segala peraturan forum yang telah ditetapkan.

Sebelum anda bermula untuk memulakan posting, anda WAJIB membaca peraturan forum DI SINI.

Anda juga digalakkan membaca Terms & Regulations forum DI SINI.

Sekiranya anda mempunyai apa-apa komen, cadangan ataupun aduan, sila hubungi kami terus DI SINI.

Kami mengucapkan semoga anda bergembira dan juga dapat menimba ilmu pengetahuan disamping memperolehi kawan baru sepanjang berada di sini.

:) SELAMAT BERFORUM! :)

----------------------------------------------------------------

Hi hayabusat,

Greetings & welcome aboard! We wish you could bring full cooperation in abiding the forum rules.

Before you make any post, you MUST read the forum rules HERE.

You're also advise to read our Terms & Regulations HERE.

If you have any comments, suggestions & complaints, kindly do directly contact us HERE.

We wish you will be happy, get a lot of informations and also friends while you're in here.

:) HAPPY POSTING! :)
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
salamat datang...
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
lagi satu, nak tambah pendapatan leh contact aku.:D
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
selamat dan selamat....

apa-apa pun kat CG ni memang bestt... :)
 

pesukec

Active Member
Joined
Jun 18, 2007
Messages
1,174
Reaction score
1
Points
25
tgk tajuk..teingat buah cempedak..lama dah x mkn..
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
lagi satu, nak tambah pendapatan leh contact aku.:D
kalau nak tambah bini contact sapa lak...:)):)):))

Selamat datang tauke cempedak.....:)):))
 

mazuki

Active Member
Joined
Aug 22, 2008
Messages
1,604
Reaction score
280
Points
41
saya memang budakbarubelajar (nama di wangcyber) dah lama register kat cg ni cuma skrg baru nak aktif sket...selama ni aktif kat wangcyber je....kalau salah jangan dimaki pula
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
kalau nak tambah bini contact sapa lak...:)):)):))

Selamat datang tauke cempedak.....:)):))
kalau nak tambah bini, contatct mambang lintah suh buang bala.:)):))

nak tambah anak, contact pennuggu gua.

semua urusan majlis boleh diuruskan mambang canopy.
:)):)):))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register