BSOD- "Blue Screen Of Death"

CG Sponsors




manCatur

Active Member
Joined
Jul 16, 2006
Messages
1,926
Reaction score
5
Points
35
Salam kengkawan,

PC aku masa nak reinstall Win XP Pro SP2 kuar yg ni masa nak initialize windows. apsal ek?



Error yg kuar adalah pci.sys

*tangkap gambar guna HP jer tu...maaf x clear
 
Last edited:
Sponsored Post

manCatur

Active Member
Joined
Jul 16, 2006
Messages
1,926
Reaction score
5
Points
35
ori bro..laptop aku ni ori c/w licence WinXP Pro(Acer Aspire 4920)
 

manCatur

Active Member
Joined
Jul 16, 2006
Messages
1,926
Reaction score
5
Points
35
o yeke...install dah sampai kat mane?hdisk dah format ke blum?
HDD dah format..tp masa installation dia kuar gambar tu masa nak initialize windows. x prnah aku jumpa prob mcm ni...biasa kalo aku reinstall XP okjer..smooth running...
 
Last edited:

dek_ang

Active+ Member
Joined
Jul 26, 2008
Messages
4,723
Reaction score
1
Points
25
HDD dah format..tp masa installation dia kuar gambar tu masa nak initialize windows. x prnah aku jumpabro ni...biasa kalo aku reinstall XP okjer..smooth running...
yeke...ko format 1 partition ke sume?
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,785
Reaction score
917
Points
176
slalu gak dapat mesej ni bila lepas format pc..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register