Wanted Brooch / Kerongsang Harga Murah

CG Sponsors




ekedai

Freshie
Joined
Sep 21, 2008
Messages
32
Reaction score
0
Points
6
Kat mana boleh dapat Brooch / Kerongsang harga borong yang murah.
Sekarang ni dalam usaha nak mengembangkan lagi bisnes ni.
 
Sponsored Post

rlan

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2008
Messages
126
Reaction score
0
Points
10
Saya boleh supply..
kalo awk masih cari lagi sila pm saya.
Nnt statekan harga yang paling murah awk biasa dapat..
 

mie8500

Active Member
Platinum Member
Joined
Mar 28, 2006
Messages
2,026
Reaction score
4
Points
25
Boleh contact aku juga kalau masih mencari.
Kerongsang biasa & kerongsang batu kristal pun ada.
Harga borong jika nak menjual.
 

shah_rizal

Freshie
Joined
Dec 7, 2009
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
Brooch Murah

saya boleh supply kepada awak..
sila refer kepada blog saya ini:

aziebrooch.blogspot.com
 

honda_primo

Banned
Joined
Nov 10, 2007
Messages
5,761
Reaction score
25
Points
75
kalo nk handbag hook,sy bleh supply

skrg hot produk....senang nk sangkut handbag...kt meja bila time makan....

tgk kt siggy aku bwh tu....nak harga pemborong sila PM aku....
 

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
ak bole supply gak..
gtaw detail nk rege macam ner..
n bentuk mcm ner..
gmbr ti ak try dapatkan..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register