broker yg offer low spread dan takder problem berdasarkan pengalaman anda =)

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.21195
USD / JPY
106.394
GBP / USD
1.39423
USD / CHF
0.90498
USD / CAD
1.26253
EUR / JPY
128.944
AUD / USD
0.78076

CG Sponsors




firdaus_members

Fun Poster
Joined
Nov 7, 2010
Messages
614
Reaction score
35
Points
20
salam kawan2 yang dihormati sekalian..
saya nak mintak tolong ...
pada sesiapa yang dah experienced broker..
yang low spread n tak der problem...
jom lah kongsi di sini..mana tau boleh dimanfaatkan oleh kita semua...
 
Sponsored Post

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
da ade rasanye thread seperti ni...
 

sonche

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 22, 2006
Messages
8,432
Reaction score
50
Points
70
salam kawan2 yang dihormati sekalian..
saya nak mintak tolong ...
pada sesiapa yang dah experienced broker..
yang low spread n tak der problem...
jom lah kongsi di sini..mana tau boleh dimanfaatkan oleh kita semua...
try fxprimus, setakat ni xde masalah. kalau nak betul2 low spread, amik ecn account
 

exllon

Active+ Member
Joined
Dec 27, 2009
Messages
3,178
Reaction score
66
Points
30
cuba check exness..GJ spread dalam 2-3 pip je..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register