BTC USD 49,645.9 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Broadband maxis @ celcom ???

haikal

Fun Poster
Joined
Jan 18, 2008
Messages
337
Reaction score
0
Points
10
broadband mana yang lebih elok?dari segi kelajuan untuk download dan surf internet.aku cuma mampu sebulan RM68 je.tolong bagi pendapat kawan2.time kasih
 
Sponsored Post

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
aku pun ngah survey2 nak pakai broadband gak nieh....ke u mobile yangv ok?>??
 

anipo

Active+ Member
Joined
May 15, 2008
Messages
4,887
Reaction score
126
Points
33
broadband mana yang lebih elok?dari segi kelajuan untuk download dan surf internet.aku cuma mampu sebulan RM68 je.tolong bagi pendapat kawan2.time kasih

erk kalo mampu rm68 je sbulan celcom je ada..
tp speed x best la..:D
 

dyean78

Fun Poster
Joined
Mar 6, 2007
Messages
870
Reaction score
0
Points
10
emmm.... aku guna celcom broadband RM68, so far ok jer.... ginilah aku cadangkan.... kalau ko guna line celcom... ko boleh test guna utk 24 jam just RM 8.... so bolehlah test speed celcom broadband tue dulu....hehehh
 

suez

Fun Poster
Joined
Jun 23, 2008
Messages
955
Reaction score
0
Points
10
sy pakai bb celcom 68 sofar ok ja...
boleh test yg pakej per day dulu..
 

vious7

Active+ Member
Joined
Jun 27, 2008
Messages
3,417
Reaction score
0
Points
20
yup..btul..btul...btul..
try ar mner dulu...
sbb lau nama broadband semua lebih kurang jer...!!

mcm biskut..kejap ada keja tak ada..!!!putus2..kadang2...le... :D
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
yg umobile tak ok ke??

modem pun tgh free sekarang nih
 

vious7

Active+ Member
Joined
Jun 27, 2008
Messages
3,417
Reaction score
0
Points
20
umobile tgk area le...
tp aku pakai..k gak...layan!!!
cuma sekali sekala jer...semput2.. :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register