brjaya food

Recommended Brokers


latest

Active+ Member
Joined
Apr 15, 2008
Messages
2,782
Reaction score
0
Points
20
betul lah tu ... maksud aku under MITI tu 14 juta utk bumi ... public bumi tu pi lah rebut :-?
nak rebut pun rasanya x dapat sbb klu sorg invest 100k dah 200lot lebih kurang 18orang je dari penduduk bumi dalam msia:eek:
 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Gold Member
Joined
Jan 13, 2009
Messages
149,683
Reaction score
20,706
Points
1,661
klo dpt pn dpt xpnuh..ingt masa maxis listed dlu..ade client hentam 10k shares tp dpt 1k shares je haha..mmg xbbaloi
 

latest

Active+ Member
Joined
Apr 15, 2008
Messages
2,782
Reaction score
0
Points
20
klo dpt pn dpt xpnuh..ingt masa maxis listed dlu..ade client hentam 10k shares tp dpt 1k shares je haha..mmg xbbaloi
nasib baik dulu masa maxis dapat 10lot borang hijau 3lot borang putih 7lot, leh gak rasa untung time tu
 

eday84

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,696
Reaction score
144
Points
128
ada jmp kat dlm rhb pny internet banking hehe
kenny rogers tu
 

tilong77

Active Member
Joined
Jan 28, 2009
Messages
1,190
Reaction score
22
Points
25
betul lah tu ... maksud aku under MITI tu 14 juta utk bumi ... public bumi tu pi lah rebut :-?
kalau takat 4 juta for retail...maknanya share nie tak volotile sgt..lagi pun..ini company kroni...sapa nak mkn kenny rogers..member2 yg selalu pulun IPO pun tak beli..kalau nak beligak..untung sikit terus jual...
 

gilera82

Freshie
Joined
Feb 7, 2011
Messages
25
Reaction score
0
Points
3
Ada tokey cina nasihatkan aku,jgn beli saham under vincent tan, sbb dia sorang untung org lain pasti rugi..
 

warheadfx

Active Member
Joined
Jun 6, 2008
Messages
2,274
Reaction score
278
Points
41
kalau takat 4 juta for retail...maknanya share nie tak volotile sgt..lagi pun..ini company kroni...sapa nak mkn kenny rogers..member2 yg selalu pulun IPO pun tak beli..kalau nak beligak..untung sikit terus jual...
tu la namanya hit and run strategy:)paid
 

vardenq

Permanently Banned
Joined
Jul 25, 2008
Messages
1,503
Reaction score
18
Points
25
takdenyer nak naik masa listing nanti ni...
tengok la,mesti jatuh dulu punyer...pastu baru naik balik skit2..
lain la klau sektor oil n gas ke,topglove ke..
 

latest

Active+ Member
Joined
Apr 15, 2008
Messages
2,782
Reaction score
0
Points
20
Ada tokey cina nasihatkan aku,jgn beli saham under vincent tan, sbb dia sorang untung org lain pasti rugi..
nasib bek x dapat saham ni lega rasanya duit refund balik:):)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register