Man United Brapa byk jersi MU yg anda miliki?

Recommended Brokers


Brapa byk jersi MU yg anda miliki as MU fan?


  • Total voters
    0
  • Poll closed .

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
259,708
Reaction score
8,739
Points
2,226
takder langsung... yang ade banyak tu tak nak derma kat aku barang sehelai dua... :))
Dok dang pitis sokmo kalu nk beli jesi ni :D
 
Sponsored Post

Hanis Suraya

Permanently Banned
Joined
Feb 18, 2013
Messages
748
Reaction score
2
Points
15
Jersi Man U skrg ni dh mcm alas meja dh,bleh buat main dam n catur
 

psx_dream87

Super Active Member
Joined
Feb 10, 2011
Messages
6,942
Reaction score
14
Points
65
next season MU design lawa-lawa cikit

pakai patch gold pulak :D
 

rashaz

Permanently Banned -, Fraud & Scam reported
Joined
Mar 27, 2013
Messages
2,179
Reaction score
2
Points
25
Kalau menang season ni, next season baru aku nak beli jersey ori lagi.

Patch gold yang mahal tu.
 

arin_gis

Active+ Member
Joined
Feb 18, 2006
Messages
4,932
Reaction score
111
Points
33
Tapi mmg betulla season ni kurang aku tengok kat shopping mall org pakai yg merah, kebanyakan pakai putih.. Nike nie kekadang memang tak pandai design jersi
 

jerungenius

Active+ Member
Joined
Jun 10, 2010
Messages
2,734
Reaction score
32
Points
30
ada la sket2..
paling lama yg ada sharp kt depan..
eric cantona..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register