Box Of Surprise ( BOSS) - Digi Prepaid User Mei Update

Recommended Brokers


Sponsored Post

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,778
Reaction score
2,711
Points
201
kotak kejutan 😁
semua buat sale gila2...sempena 11.11....fenomena dah jadi...

seingat aku shoppe yang mula kan sale begini...skrng dah berjangkit kat semua dah...
 

farizul1989

Freshie
Joined
Oct 11, 2019
Messages
4
Reaction score
0
Points
33
Sapa yg dah pakai lama habaq plan rm1 unlimited ni kekal walau tak topup sebulan selagi tak unsubscribe dlm apps.

Dia auto potong daily rm 1 bila ada kredit. So aku topup la 50 bole 50hari pakai..3 mb speed cappd 60g sehari data...bole lite user cam aku tuk anak tgk utube fb insta and sufing buat keje skolah..

Stream movies kat android pon jalan je..much better dr stimik 1mb aku dulu..jimat byk...but kalu coverage digi area ko semput...takyah ambik la.
owh cam tu ada kate tak boleh stop top up nnti pakej tu x dapat guna
 
Sponsored Post
Top
Log in Register