Box Of Surprise ( BOSS) - Digi Prepaid User Mei Update

CG Sponsors




Sponsored Post

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,296
Reaction score
539
Points
126
dg 1
RM1.50 1GB untuk 2 hari
pass 7 hari hanya RM5 HB =RM12 Jimat RM7
RM1 unlimited untuk 1 jam

dg2
Percuma 10 minit panggilan tempatan untuk 7 hari
Percuma 1GB untuk 7 hari
RM5 5GB 15hari + kekal aktif untuk 30 hari
RM1 unlimited untuk 1 jam
 

mocca_83

Active Member
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,256
Reaction score
1
Points
25
cop2.... kalau dah dapat offer rm1 unlimited, kena terus ambik ke? kalau tak ambik now apakah akan hilang tawaran tu?

tengah2 malam ni mana nak topup
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,048
Reaction score
2,957
Points
201
cop2.... kalau dah dapat offer rm1 unlimited, kena terus ambik ke? kalau tak ambik now apakah akan hilang tawaran tu?

tengah2 malam ni mana nak topup
waa..dah dapat k....

cuba screen shot sini...:)cgrock
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,296
Reaction score
539
Points
126
cop2.... kalau dah dapat offer rm1 unlimited, kena terus ambik ke? kalau tak ambik now apakah akan hilang tawaran tu?

tengah2 malam ni mana nak topup
hilang tawaran tak berani jamin. kemarin dapat RM5 5GB untuk 15 hari, hari ini jadi RM3 3GB untuk 15 hari.

sentiasa standby topup rm5 untuk masa kecemasan
beli tempoh aktif rm1 sehari
kredit share dari no digi best prepaid lain.
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,048
Reaction score
2,957
Points
201
hilang tawaran tak berani jamin. kemarin dapat RM5 5GB untuk 15 hari, hari ini jadi RM3 3GB untuk 15 hari.

sentiasa standby topup rm5 untuk masa kecemasan
beli tempoh aktif rm1 sehari
kredit share dari no digi best prepaid lain.
random.....

yg dapat tu cepat2 lah grab...

nak ada je top up anytime...mai join server abam :)):)):)):)):))
 

playar

Fun Poster
Joined
Jun 13, 2012
Messages
907
Reaction score
11
Points
15
RM 3.00 telah ditolak untuk langganan RM3_3GB_15days anda.

oke la... rasanya dah murah menar ni
 
Sponsored Post
Top
Log in Register