Bosscyber - bosscyber.com

CG Sponsors




aimanyus

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jun 23, 2008
Messages
3,173
Reaction score
0
Points
20
A'kum semua!!!!!!
Penyertaan semudah !!!! Abcd.......

A - ahli :-
1) dapt website (sistem & tapak)

b - buka e-akuan:-
1) usd 50 & rm 175
2) usd 100 & rm 350

c - cerita :-
promosi atau hebahkan program ini kpa 1-6 org kenalan anda

d - duplikasi :-
setiap ahli hanya perlukan melakukn perkara a , b dan c

a) silver pack – usd50
level komisen
1 usd 15
2 usd 7.5
3 usd 5
4 usd 2.5
5 usd 1.5
6 usd 1.5
7 usd 3
8 usd 3
10 usd 3
payout =usd 45

b) gold pack – usd100
level komisen
1 usd 30
2 usd 15
3 usd 10
4 usd 5
5 usd 3
6 usd 3
7 usd 6
8 usd 6
10 usd 6
payout =usd 90

c) auto maintain – usd20level komisen
1 usd 1
2 usd 1
3 usd 1
4 usd 1
5 usd 1
6 usd 1
7 usd 1
8 usd 1
10 usd 1
11 usd 1
12 usd 1
13 usd 1
14 usd 1
15 usd 1
payout= usd15

berminat cl :- 0136301157
 
Sponsored Post

hardbiz

Active+ Member
Joined
Jan 16, 2007
Messages
2,748
Reaction score
1
Points
25
hehe .. ape plak ni bos .. sama cam si nova gak ker
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
woit, apa ni...banyak level...mlm ke?
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
hehehe... mcm2 ade :p:p
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
Aku ingat la, next year aku nak buat satu hyip la.
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
Aku ingat la, next year aku nak buat satu hyip la.
aku nak tempah lot free 1! :eek::eek::eek::eek:


hehehe aku tgk dah web bos tu, kate arab tp apasal gune kad ambank prepaid malaysia lak?? :eek::eek::eek:
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
aku nak tempah lot free 1! :eek::eek::eek::eek:


hehehe aku tgk dah web bos tu, kate arab tp apasal gune kad ambank prepaid malaysia lak?? :eek::eek::eek:
aku gurau je buat hyip, nanti semua kata scam. Kalau buat pun, aku ajak kawan2 rapat je.
 

aimanyus

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jun 23, 2008
Messages
3,173
Reaction score
0
Points
20
Bonus!!!blh taja ahli baru!!!!hari2 blh dpt duit.......
Jgn...tunggu..lg!!!!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register