boss salah mesin lak

CG Sponsors




underscore

Legendary Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
11,502
Reaction score
4,256
Points
196
Seorang Boss telah tergesa-gesa membawa sehelai kertas masuk ke ruangan di mana peralatan mesin fotocopy dan mesin pelupus dokumen berada.

Lalu dia menghampiri seorang pekerja yang ada di situ dan berkata:

“Ini adalah dokumen penting dan sulit, tolong buatkan”

Tanpa membantah, pekerjanya yang jujur lagi amanah itu segera memasukkan dokumen tersebut ke dalam mesin pelupus dan menekan butang "start".

“Tolong copy sehelai jerr ya” kata Boss itu.
( Boss telah menganggap itu adalah mesin fotocopy, padahal mesin pelupus dokumen)

Pengajaran

Bukan semua orang atasan anda.... tahu segala-galanya !





:eek:
 
Sponsored Post

mrwest

Fun Poster
Joined
Aug 26, 2010
Messages
331
Reaction score
1
Points
15
kekeke... benda penting, bos cakap kemudian...
 

kipas

Active+ Member
Joined
Apr 26, 2010
Messages
2,544
Reaction score
69
Points
30
Mesin pelupus boleh copy jugak ker? :p
 

Aqua-man

Legendary Member
Joined
Nov 8, 2009
Messages
11,415
Reaction score
8
Points
115
tu-lah, asyik suruh orang lain aje buat, shredder machine & photocoy machine tak boleh bezakan... :)):)):))
 

pengemis_pip90

Active+ Member
Joined
Jul 9, 2010
Messages
3,874
Reaction score
12
Points
25
ni cam iklan minyak angin siam je..cube selak2 kt page blakang..mesti de nye..
 

bazsh

Super Active Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
7,020
Reaction score
12
Points
65
Gigit jari je la bos dia lepas ni
 

S.Y.E.D

Banned
Joined
Jun 6, 2008
Messages
18,685
Reaction score
588
Points
161
Pengajaran

Bukan semua orang atasan anda.... tahu segala-galanya !

aku tambah satu lagi.. bukan semua JURUTERA tahu apa yg JURUTEKNIK tahu buat.. keh2
 

S.Y.E.D

Banned
Joined
Jun 6, 2008
Messages
18,685
Reaction score
588
Points
161
Pengajaran

Bukan semua orang atasan anda.... tahu segala-galanya !

aku tambah satu lagi.. bukan semua JURUTERA tahu apa yg JURUTEKNIK tahu buat.. keh2
 
Sponsored Post
Top
Log in Register