To Sell BOSLAND Slimming Coffee, : Kilang status GMP - Tawaran Harga Lelong

CG Sponsors




mdnor34

CG Top Poster Club
Joined
Nov 12, 2008
Messages
47,391
Reaction score
137
Points
133


Bosland Slimming Coffee Untuk Turunkan Berat Badan - TERBUKTI

Kilang Bosland status GMP daripada Kementerian Kesihatan. Tiada kesan sampingan.
Ada sijil Halal, lesen AJL, Lesen Pengilang, dengan teknologi nanotech (kadar penyerapan lebih halus)

Harga sekotak RM100 (ada 15 sachets). Saya lelong bosland slimming coffee...sape nak? harga asal Rm100 utk 15 sachets. Saya bg 25 sachets utk RM100.

Cara minum mcm minum kopi biasa je..bila2 masa leh minum...samada sekali atau 2x sehari. takde pantang apa2. Sedap rasanya. Bertambah sedap jika campur dgn Susu Bosland

TESTIMONI KOPI SLIMMMING (Dipetik dari Web Rasmi Bosland http://bosland.com.my)

"Saya menyaksikan penurunan berat badan ketara atas diri saya dan anak saya, anak saya mengalami penurunan sebanyak 15kg manakala saya sendiri turun sebanyak 16kg. Perut buncit saya menjadi leper dan pinggang saya dari 36cm susut jadi 31cm. Anak lelaki saya yang gemuk bulat kini bertambah tampan setelah mengamalkan Slimme dan pinggangnya dari 36cm menjadi 30cm."

BERMINAT JADI AHLI BOSLAND ATAU BELI PRODUK SAHAJA, HUBUNGI SAYA. SYARAT UNTUK JADI AHLI MINIMUM RM200 (DPT SEKOTAK SUSU MUTIARA NANOTECH & SLIMMING KOPI). DAFTAR DENGAN SAYA, SAYA BAGI EXTRA SACHETS, IAITU EXTRA 5 SACHETS UNTUK SUSU & EXTRA 5 SACHETS UNTUK KOPI....TIADA OFFER SEBAIK INI..
 
Last edited:
Sponsored Post

suzzhadi

Active Member
Joined
Mar 19, 2008
Messages
1,653
Reaction score
0
Points
20
Salam tuan boleh saya tahu sudah berapa banyak yang terjual dari thread ni...
 

mdnor34

CG Top Poster Club
Joined
Nov 12, 2008
Messages
47,391
Reaction score
137
Points
133
baru buka thread mana ada yg terjual lagi....hehe....

Ayuh sertai plan Bosland...

Sekotak Slimming Coffee & Sekotak Susu Mutiara RM200
 

mdnor34

CG Top Poster Club
Joined
Nov 12, 2008
Messages
47,391
Reaction score
137
Points
133
Bosland Slimming Coffee Untuk Turunkan Berat Badan - TERBUKTI

Kilang Bosland status GMP daripada Kementerian Kesihatan. Tiada kesan sampingan.
Ada sijil Halal.

Harga sekotak RM100 (ada 15 sachets)


TESTIMONI KOPI SLIMMMING (Dipetik dari Web Rasmi Bosland)

"Saya menyaksikan penurunan berat badan ketara atas diri saya dan anak saya, anak saya mengalami penurunan sebanyak 15kg manakala saya sendiri turun sebanyak 16kg. Perut buncit saya menjadi leper dan pinggang saya dari 36cm susut jadi 31cm. Anak lelaki saya yang gemuk bulat kini bertambah tampan setelah mengamalkan Slimme dan pinggangnya dari 36cm menjadi 30cm."

BERMINAT HUBUNGI SAYA.
 

persada

Account locked as requested by owner
Joined
Jul 16, 2009
Messages
4,776
Reaction score
54
Points
35
sy dah minm susu seddp la :)
 

persada

Account locked as requested by owner
Joined
Jul 16, 2009
Messages
4,776
Reaction score
54
Points
35
x masuk pun dpt FREE jer susu & kopi tu dpt 2 kotk org suh try...
x join..:)
 

mdnor34

CG Top Poster Club
Joined
Nov 12, 2008
Messages
47,391
Reaction score
137
Points
133
Bosland Slimming Coffee Untuk Turunkan Berat Badan - TERBUKTI

Kilang Bosland status GMP daripada Kementerian Kesihatan. Tiada kesan sampingan.
Ada sijil Halal.

Harga sekotak RM100 (ada 15 sachets)


TESTIMONI KOPI SLIMMMING (Dipetik dari Web Rasmi Bosland)

"Saya menyaksikan penurunan berat badan ketara atas diri saya dan anak saya, anak saya mengalami penurunan sebanyak 15kg manakala saya sendiri turun sebanyak 16kg. Perut buncit saya menjadi leper dan pinggang saya dari 36cm susut jadi 31cm. Anak lelaki saya yang gemuk bulat kini bertambah tampan setelah mengamalkan Slimme dan pinggangnya dari 36cm menjadi 30cm."

BERMINAT HUBUNGI SAYA.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register