BTC USD 22,689.3 Gold USD 1,921.97
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Boom Boom ...! Watch Out!! Harga Runtuh !!!

nurbeauty

Junior Member
Messages
83
Joined
Nov 26, 2009
Messages
83
Reaction score
0
Points
6
Whoooooshhh!!!! Adoi.. hehe :D Salam.. Semua!:D

TAWARAN HEBAT UNTUK PELABURAN HEBAT ANDA!!

<<<PELBAGAI BARANGAN HEBAT MENANTI ANDA>>>
Selamat Datang Ke kedai Saya !!!


- ---- >






Buatla akaun anda dengan mior, Melabur kini dengan Mior.. Hasilnya .. memang berbaloi-baloi-baloi... :)Bukan kepada kepuasan diri anda sahaja.. malah untuk orang2 tersayang di samping anda, itulah yg utama kan kan kan?.. Oppss nanti dulu.. Baca kelebihan dan keajaibannya dulu...!


Ramai yang tertanya-tanya apakah Sabun Mior ini..

Secara ringkasnya ... Sabun Mior ini diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi dan salah satu herba yang ada dalam sabun Mior ini adalah alga yang terkenal dengan anti oksida yang baik untuk kesihatan. sabun Mior ini berupaya meresap ke dalam kulit kita dengan cepat sekali. Di mana ia tiada pada sabun yang lain. Oleh itu kesan tindakan Mior amat cepat sekali.

pic+3.JPG


[/B][/SIZE]
Beli SABUN MIOR + free MIRACLE MASK

1 bar = RM185 Sahaja
1/2 bar = RM 100 sahaja


Pengahantaran Percuma (Pos laju)
* +RM3 utk Sabah & Sarawak

-----------------------------------------------------------------

1/4 bar = RM55 + Free Miracle Mask 10g
1/8 bar = RM35
1/16 bar = RM20 + Free Miracle Mask 10g


Penghantaran Percuma ( Pos Express )

-----------------------------------------------------------------

Promosi Miracle Mask !!!!

Code:


1 Miracle Mask 50g = RM20
2 Miracle Mask 50g = RM30
6 Miracle Mask = RM83


Penghantaran Percuma ( Pos Laju )
* +Rm 3 utk Sabah Sarawak

:)cgrock
-----------------------------------------------------------------
Sabun ini bertindak dengan cepat melakukan proses detoxfication atau dengan kata lain melakukan pembersihan keatas kulit kita terutamanya dibahagian muka. Sabun ini sesuai untuk segala jenis kulit samada berminyak, kering dan sebagainya. Selepas mencuci muka dengan Sabun Mior, kulit kita seolah-olah seperti lepas melakukan rawatan spa. Jimatkan?. Bayangkan kos spa yang agak mahal tetapi dapatkan dilakukan dengan agak pantas apabila kita menggunakan Mior.

Kebaikan Menggunakan MIOR
* mengecilkan pori-pori
* mengawal blackheads dan whiteheads
* mengawal keseimbangan pH pada kulit
* mengawal masalah jerawat dan kulit sensitif
* mengurangkan kesan parut pada kulit
* mengurangkan pigmentasi dan mengawal masalah jeragat
* mampu mengurangkan garis-garis halus / kedut pada wajah
* membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, psoriasis , stretchmarks, kesan selulit dsbnya
* kulit kelihatan 1 tona lebih cerah kerana proses exfoliation
* kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri-seri
* meningkatkan keupayaan kitaran sel kulit, menjadikan kulit sentiasa anjal, sihat dan berseri
* juga sangat sesuai dan selamat digunakan kepada bayi dan kanak-kanak
* mengurangkan noda-noda hitam dan sel mati pada keliling leher, celah ketiak dan bikini line
* bagus untuk mengekalkan keseimbangan minyak pada kulit kepala
melembutkan rambut dan menyihatkannnya


Kalau nak cerita kebaikanya, memang tidak habis menaip satu hari satu malam. Nasihat saya, cuba dahulu dan anda akan tahu kehebatan sabun Mior ini. Walaupun sabun ini agak mahal tetapi saya telahpun membuat pack2 yang ekonomi.. Anda harus mencubanya. Jangan beri banyak alasan kerana ramai yang telah berjaya. Malahan ada yang telah membelinya berkali-kali setelah mencuba pack ekonomi tersebut.

Anda bila lagi! Jom cuba satu!!..

Sebarang tempahan dan Pertanyaan sila hubungi saya k? Boom Boom me! at [email protected] / SMS di no 0127805982

Nak minta diskaun lagi pun boleh saja.. Beli banyak.. Diskaun lagi banyakk!!!

http://nurbeutylight.blogspot.com

:-?Apa tunggu lagi! JOm JOm Jom....! order.. sementara Tempoh Promosi!!:D
 
Last edited:
Sponsored Post

nurbeauty

Junior Member
Messages
83
Joined
Nov 26, 2009
Messages
83
Reaction score
0
Points
6

Code:

TESTIMONI Pengguna Sabun Mior Miracle Bar

Testimoni 1

"jem nak citer pasal pengalaman guna mior ni….. best la, jem memang ada masalah resdung, kulit muka lak berminyak dan berjerawat masa mula2 basuh muka pakai mior tu ..muka rasa tegang… putih fuhh nampak cunn.. pastu bila pakai hari ke-3 tu jem dah terus dapat selsema & batuk… ini mesti dia nak solve masalah resdung jem… terasa la ulat berjalan kat muka ni masa pakai tu… sekarang ni dah rasa kulit dah ok sikit kurang berminyak…parut jerawat masih ada tengah tunggu dia nak pudar… muka pun rasa ringan je .. memang tak rugi beli sabun mior ni…"

Testimoni 2


"Hari ni, masuk hari ke lima I pakai sabun Mior ni. Resultnya...very positive dan rasanya memang worth it beli sabun tu walaupun mahal sikit.Muka less oily, jerawat baru pun tak de, scar faded, pores pun kecik sikit, muka pun nampak glowing. My mom yang dah 60 thn tu pun I suruh pakai.. terkejut dia tengok muka dia berkilat sebab jadi tegang dan pinkish...(itupun dia pakai 1 hari sekali je sebab takut over sangat resultnya nanti).Menyesal pulak tak ambik gambar before pakai sebab I taklah expect result yang kaw-kaw sangat..Anyway, my friends, rasanya berbaloi untuk try..beli yang 1/4 je dulu, kalau tak sure. Tapi result mungkin berbeza ikut individual...."

Testimoni 3


"dh seminggu fildza try. muka mmg jenis super duper minyak n pimples yg xder mata lagi nyakitkan tu. parut pun byk. hari pertama guna muka dh x berminyak n pores nampak kecik sikit. kalo x sebelum ni minyak muka tu mak aihh.. anak yg kecik pun pandai komplen kata nampak shiny . satu hal yg mengejutkan, lepas bilas nampak jelas blackheads n whiteheads timbul. tp very easy nk keluarkan (jgn guna kuku)hari kedua keluar jerawat halus2 kat dahi mcm rashes tu. cuak gak sbb agak tebal tp x amik pot sgt sbb dh biasa bertahun kulit bermasalah. muka kesat2 sbb at the same time sabun ni keringkan jerawat. third day jerawat mula keluar as i expected coz i ada resdung. sakit n tumbuh kat tempat yg x pernah tumbuh b4 mcm atas bibir tu. muka bertambah kesat sbb kering kat kawasan jerawat. tp muka dah mula nampak glowing. eventhough jerawat byk tumbuh tp kat tempat yg xder jerawat kulit very refined n lembut day 4; rashes yg tebal kat dahi dah hilang tapi tinggal jerawat yg mengecut n mengering. satu hal yang bagus mior ni, walau jerawat byk kuar masa healing krisis, jerawat tu cpt kering n kecut. now, i just tunggu yg kesat2 ni gugur sendiri. tgh 1st day period so ada lg seketul dua kuar tp i x risau sbb tau mesti kering cepat. pakai mostouriser bila perlu jer. jgn ganggu proses mior ni dgn product2 yg lain esp yg kita x tau kandungan dia. disbb kan jerwt i kronik gak, i dinasihatkan cuci 3 kali sehari. tapi yg satu kali tu setakat cuci n bilas terus. dont genyeh or massage ur skin n bila bilas jgn gosok2 mcm cuci pinggan . bilas pelan2. i keringkan gak ngan towel tp tekup lembut2 je. testi lain lak : breast tambah anjal n tegang. area hitam celah2 peha tambah cerah"


Testimoni 4


Umie - "kalau rasa mahal beli yg 1/4 bar tu...insya ALLAh tak merugikan..kena try n error, setakat yg saya guna utk testing mula2nya...hehehehehe

pori2 muka dah nmpk semakin halus, rasa gebu jer..tp make sure pelembab jgn tinggal...dan yg penting ikut kaedah guna yg betul..."


Testimoni 5


hi semua ni nak update lagi my sis datang umah pastu x habis2 puji muka saya dah cantik skrg nih, pores dah kecik (pores saya byk kat pipi dan dagu) lg satu sy penah bca dlm

majalah rapi nak hilangkan pores yg besar adalah sesuatu yg mustahil dlm masa singkat, kiranya sabun ni ok la dpt kecikkan jugak pores sy yg besar tu , kulit saya jadi gebu, jerawat besar bernanah dah xde, jerawat halus pun dah hilang, parut parut dah makin pudar, skin tone pun dah makin ok, eyebag dah kurang, muka dah x berminyak provided that guna mior paling kurang 2x sehari tp saya pakai 3x sbb masa nak solat pun kita cuci muka then saya hanya guna foundation or sunblock x guna pun toner and moisturiser sbb kulit muka dah lembut dan gebu,

hubby pun puji katanya muka saya makin cantik skrg. dan nampak muda sebab kulit dah berseri...kalau tidak dulu kulit kusam muka pun benyek jer..dah masuk minggu ke 3 saya guna mior...mmg puas hati kepada kengkawan yang beli dan guna sabun saya harap bersabar mcmana n

ak ckp ek kalau muka kita byk problem jgn lah harap mior dapat selesaikan dalam masa singkat..cuba teruskan guna sehingga muka kita ada perubahan sbb kalau nak guna produk lain yg mahal blum tentu dpt selesaikan masalah muka kita yang bermacam macam, jgn cepat give up.....mcm saya puas hati sbb muka dah xde resdung dan ada biji putih kat bwh mata pun dah hilang...beri masa utk menyesuaikan dgn kulit muka kita. ok, akhir kata selamat berjaya kepada semua pengguna pengguna .

Testimoni 6


Salam..saya memang pakai mior bar ni sejak tahun ni .... 100% suka ! My complexion i believe is clearer & smoother, dan yg saya suka, saya tk payah nk scrub & pakai mask ! Jimat masa & tambah malas ! sabun saya pun dh nk habis, ingat nk belilah......

Testimoni 7

Originally Posted by : mamabee

ass'kum ..saya br pakai sbn mior last week.Memang superb! Itu ari pegi umah sedara ramai memuji pakai apa.Muka jadi tegang,bersih dan kulit nmpk lain.tapi yang bestnya first time try wat kt muka husben jdk putih and tegang.Now nak order yg promotion rm20 tu 2. Nak wat kat muka mak plak.he.he...saya bank in tomorrow k.tq

Testimoni 8

Originally Posted by : eycha

Dah 3 hari guna MIOR.. memang best.. instant clean feeling
pastu rasa kulit lembut dan licin
Kulit yg masalah berminyak..hilang.. rasa mcm balance je kandungan lembapan pada muka...
Alahmdulillah...Saya cuma guna MIOR dan moisturizer Olay Total Effect

Testimoni 9


salam semua..morning...sy sgt ceria arini...

pas 4 hari sy pakai mior ni,wah..makin conok sy tgk cermin..hihi
sbb mmg betul mior ni kecilkan pores kat muka sy...
jerawat yg kecil sume dah kecut n ilang...
sy ni resdung n alah kat muke..so selalu naik jerawat besar n bernanah..
sy amik ubat utk buangkan toksin dlm badan sy n cuci darah kotor..
alhamdulillah sbb mior buat jerawat besar tu makin surut..
tapi tgh risau gak sbb maybe arini sy akan period,tatot ar naik jerawat balik......
mior leh mengatasi jerawat dari tumbuh tak?

anyway kak..sy nak order lg ye..2 units mior..
rm20x2 = rm40...sy akan bank in arini..
pos ekspress masih percuma kan kak...
pas sy bank in sy pm kak ye...
thank u kak....

Testimoni 10

Originally Posted by : mamabee

Mula2 nk try takut gak.Elok2 muka x ade jerawat kang trus tmbh jerawat byk.tawakal ajela..br pk 3 ari kulit memang nmpk bersih,putih dan berseri.tapi yg bestnye minyak kt muka tu memang dah kurang dan open pores pn dah mengecil.Ramai gak kwn2 tegur pk ape?cuma senyum ajelah..now tgh booking yg 1 bar tu...

Testimoni 11


Originally Posted by Myomin

kulit i makin cerah.......jeragat2 semua hilang...husband pun notice the difference.......mmg berbaloi la kalau you beli mior nih...first month mmg x nampak ketara perbezaannyer...tp the second month mmg nampak la

mule2 pakai mmg akan ade cam lebam2 kat muka ngan gatal2 sket......sabar jer la........sbb akhirnye kulit akan jd cantik lps tu..........marbeles

Testimoni 12


Originally Posted by pu3_will
salam..
stil ingat ita?
hmpir 3minggu gune mior,jerawat kat muka makin kurang kak...ari tu g rombongan,makcik2 ni dok tegur kite...lain muke....mmg nampak kak perubahannyer..muke tegang,gebu..walaupun kulit xcerah..
mule2 pakai 2x sehari..pastu 3x sehari...time 3x sehari tu kulit muke kering n mengelupas kat bahgian jerawat..mmg xelok skit rupe..tp ita pakai pelembab..tp skang dah xder problem tur..kulit muke makin hari makin ok...
kak,ujung bulan ni beli lg mior 1bar leh x?

Testimoni 13


Originally Posted by aiyeen

Nak wat testimonial sket.
Eczema scar aiyeen kat lengan ni mak kate dah lessen
(sambil tepek kat muke n tunggu 1min tu,aiyeen tenyeh kat lengan baki buih tu)

Rs cam nk wat testimonial bergambar tp xblaja lg nk paste gambar cemana,
utk kulit muka lak mcm da kecik sket pores ni,tp nk tunggu lagi bg puas hati .Agak lmbt sketla muke (combination skin) aiyeen ni nk kua kesan die,slow sket kut hehe.

Testimoni 14


Originally Posted by Myomin

huhu....X sabO plak rasenyer

ni ade petua sket nak Kongsi ni...
sesaper ade masalh jerawat...sng jer...cume tempekkan miOr kat muke tu smlmn...dlm 2 minggu insyaallah semua jerawat hilang.....

Originally Posted by nurazliza

betoi tu..cek buat cmtu gak...mls nk bsh trus bawa tidoq..tp kn kulit kering la sbb lama sgt tempeknya..tp xpa..bole dicuba..x gitu myomin???

Originally Posted by Myomin

tp saya menjadi bile tempek miOr kat muke smlmn....bile dtg periOd biasenyer muke naik jerawat ...bike tempek smlmn miOr kat muke ....die kecut kak.......best btOl...pastu parut2 jerawat kurang kelihatan.......

Originally Posted by nurazliza

btoi tu.....jerawat kering sggt2....tp try la dlu...klu xbole jgn la buat.......

kira kena try & error le
mana baik kita ikut

 
Last edited:

nurbeauty

Junior Member
Messages
83
Joined
Nov 26, 2009
Messages
83
Reaction score
0
Points
6
Cocoa Collagen POWER PLUSS (CCPP) - Rahsia Tubuh Cantik, TEGANG, Gebu &...

KEMBALIKAN KEREMAJAAN ANDA Dengan CCPP!!

cocoa1n3kotak.jpg

cocoa1n3kotak.jpg


Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan luaran dan dalaman wanita.

Koko Pra campuran adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat.



Code:


Cocoa Collagen Power Plus (CCPP) mengandungi:


>>Marine Collagen - Membantu mengimbangi hormon, mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit

>>Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri

>>Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung

>>Krimer bukan tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda

>>Dextrose monohydrate - Melambatkan proses penuaan

>>Oligo saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan


Kebaikan dan khasiat


* Membantu mengimbangi hormon
* Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
* Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
* Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
* Melambatkan proses penuaan
* Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
* Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
* Mencerahkan kulit secara semulajadi
* Memberikan tenaga
* Membantu mengurangkan keguguran rambut
* Melancarkan peredaran darah dalam badan
* Mengimbangi berat badan
* Meningkatkan daya penghadaman
* Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot

----------------------------------------------------------------
MAKLUMBALAS YG DIDAPATI DARI PENGGUNA :

SEMINGGU PERTAMA
~ Tumit pecah kembali licin,terasa denyutan dipayudara,bertenaga dan cergas (tak lapar), jerawat mengecut,

MINGGU KEDUA~ Payudara lebih bulat dan tegang, wajah kemerahan dan berseri, susuk tubuh lebih kemas dan tidak menggelebar (bumper pun dah up ckit..),

SEBULAN~ Bahagian intim lebih ketat dan rapat, badan mula ringan, bibir tidak pecah, rambut kurang gugur dan wajah kelihatan lembap semulajadi (awet muda gituu...)

**Semua wanita berumur dari 20 tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan cocoa collagen ini, maklumbalas berbeza-beza mengikut penerimaan sistem tubuh masing-masing.



Harga Pasaran : RM59.90 + RM9 (pos laju)
1 set CCPP (3 Kotak) - 30 sachet - utk sebulan

--------------------------------------------------------------------------------
Harga PROMOSI :

:)1 set CCPP
RM59.00 sahaja
Percuma Miracle Mask 10g + Percuma Pos Laju*
* +RM7 utk pos laju Sabah/Sarawak


Trial Pack:

:)1 Kotak = 10 sachet -
utk 10 hari
RM25 sahaja
termasuk pos laju.
*Sabah/Sarawak + RM3


--------------------------------------------------------------
[email protected] / sms 0127805982




Berikan Hadiah yang istimewa ini untuk orang yang tersayang!!! Untuk kesejahteraan dalaman & keluarga Anda.. Tak rugi mencuba!!!.. Order Sekarang!!



:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register