BTC USD 61,919.2 Gold USD 1,769.37
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Booking tiket Air Asia Online

haris4949

Active Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
1,254
Reaction score
8
Points
25
Sekarang air asia buat promosi tiket murah..Tapi macam mana nak booking nie?
Nape aku buat jadi mahal plak..Rm191.Dia kata Rm18 je...Pening2.First time nak booking ni.Tolong la bantu aku :(
 
Last edited:
Sponsored Post

vipersonic

Fun Poster
Joined
Mar 20, 2010
Messages
199
Reaction score
1
Points
15
yang murah 18 hengget tu..certain day je tu kot,cuba pilih tarik depart dia lambat sikit..kot kot ada yg murah
 

vipersonic

Fun Poster
Joined
Mar 20, 2010
Messages
199
Reaction score
1
Points
15
mungkin org dah fully book or limited seat date yg hang pilih.tu yg harga up..
 

dragger

Super Active Member
Joined
Aug 29, 2008
Messages
8,548
Reaction score
35
Points
70
harga tiket murah kalo fly pertengahan minggu dan awal pagi(sblm suboh):)
 

GASTER123

Legendary Member
Joined
May 6, 2008
Messages
15,829
Reaction score
448
Points
131
jumaat sabtu ahad mmg sory la nak dapat..klu nak jugak,minit pertama hari promotion ko kene boking..aku dah try mmg dapat tp web dia lak jam..klu start kul 12 mlm,paling2 tidak kul 1 baru boleh..
 

nasuha_2007

Active Member
Joined
Aug 8, 2007
Messages
1,996
Reaction score
2
Points
25
harga rm18 tu kira nasib2 ler...
kalo rajin...ko nak kena test satu2 tarikh
 

kaYaIlmu

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2010
Messages
7,918
Reaction score
29
Points
70
mybe dah penuh tu...ko kena rajin2 ushar la... :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register