Bonus & Gaji, ke mana diSimpan sebelum diBelanja?

CG Sponsors




Bonus & Kenaikan Gaji Anda..Kat Mana Nak Simpan?


  • Total voters
    0
  • Poll closed .

abah5851

Active Member
Joined
Dec 5, 2014
Messages
2,363
Reaction score
94
Points
40
Dah study ke blom psl 975pro? Terpulanglah. Sy cerita peluang. Spt cerita psl restoran yg enak dan murah. Jika berminat boleh pergi mkn situ. Jika tak minat pun sy xrugi apa2. Anda pun xrugi apa2. Dlm masa yg sama ada org lain yg berminat dan dpt mkn sedap. Tak jd mslh pd sy. Sy cuba mencari rezeki di sini. Cuba bantu org lain yg mungkin juga memerlukan. Tak dinafikan dgn penyertaan anda akan mengkayakan org di atas. Tp tahukah anda dgn membeli beras, membeli brg keperluan harian, membeli rokok juga mengkayakan org lain? Secara positifnya ia memberi rezeki kpd org2 ini. Kpd keluaga mereka. Jgn sempitkan pemikiran. Bg peluang pd org2 yg nak ubah hidup dpt pendapatan lebih. Dah setahun sistem berjalan. Sy tak nampak ada unsur penipuan, unsur tak selamat di sini. Sekali lg sy mintak maaf andai komen sy tak disenangi. Cerita psl peluang tambah pendapatan pun mengundang maki di CG ni. Menakutkan btl la :p
Salah tu..bukan 'peluang tambah pendapatn'...tp yg encik bagi 'peluang tambah maki'....:)). Takyah manis sgt berbicara...org dah tak caya lah..:eek::eek:
 
Sponsored Post

asx23

Active+ Member
Joined
Oct 10, 2016
Messages
4,173
Reaction score
455
Points
41
Masih ada lagi yg tak serik2 dgn hyip ni. Jgn buang masa dgn skim hit n run. Kat CG ni mmg bersepah program2 hyip gitu. Moving forward, kita fokus yang patuh syariah, legal, konsisten dan selamat ;)
A high-yield investment program (HYIP) is a type of Ponzi scheme, an investment scam that promises unsustainably high return on investment by paying previous investors with the money invested by new investors.

ini ke?

yang penting bonus dan gaji simpan di tempat yang kita tak mudah kacau.
 

matahari

Freshie
Joined
Dec 10, 2008
Messages
32
Reaction score
0
Points
6
Salah tu..bukan 'peluang tambah pendapatn'...tp yg encik bagi 'peluang tambah maki'....:)). Takyah manis sgt berbicara...org dah tak caya lah..:eek::eek:
Tak caya dah. Namamu bedah. Tetekmu sebelah :)):))
 

2bz4money

Legendary Member
Joined
Aug 24, 2006
Messages
10,611
Reaction score
2,068
Points
191


Saya ucapkan terima kasih thread sebelah yg highlight sejarah bonus dan pemberian ihsan org gomen. Dijangka esok, penjawat awam akan menerima RM500 manakala pesara pula RM250. Sememangnya ia membantu meringankan beban kos perayaan tahun ini.
Alhamdulillah, dah masyuk pagi ini dan selamat dibelanjakan untuk masa hadapan :)paid
 

-Ahmad87-

Fun Poster
Joined
Dec 10, 2010
Messages
913
Reaction score
87
Points
20
Boleh try 975pro. 15% profit diterima setiap bulan sebanyak 50x. Iaitu selama lbh kurg 16bulan. Contoh simpan 10k di sini. Selepas cukup 50x penerimaan tuan akan dpt 25k. Boleh hubungi sy 0129857636 utk info lanjut:)
scam di bulan Ramadan
:(scam:(scam
 

2bz4money

Legendary Member
Joined
Aug 24, 2006
Messages
10,611
Reaction score
2,068
Points
191
Bulan posa ni, saya buat comeback utk labur bawah portal eUT dan FSM setelah 2 tahun menyepi. 1/3 dana dlm tabung kecemasan TH telah dipindahkan secara beransur2. Portfolio saya sblm ini terlalu terdedah kpd ekonomi negara Malaysia yg agak perlahan selari dgn sikap berhati2 secara bertahan.
 

2bz4money

Legendary Member
Joined
Aug 24, 2006
Messages
10,611
Reaction score
2,068
Points
191
- besok gaji masuk dan 15 Jun masuk lagi. jgn gelap mata nampak duit byk masuk kerana ada komitmen hujung bulan perlu dilunaskan.

-tax refund pun tengah KIV begitu juga syer2 yg dibeli tahun lepas

-ada tenancy agreement akan tamat. kenaikan sewa dijangka.

-pembelian UT @0% sales Charge akan dibuat.
Alhamdulillah, gaji bulan ni dah masyukkkk:)paid
Belanjalah secaraberhemah ;)
 

im755

Super Active Member
Joined
Apr 27, 2006
Messages
5,054
Reaction score
85
Points
70


Saya ucapkan terima kasih thread sebelah yg highlight sejarah bonus dan pemberian ihsan org gomen. Dijangka esok, penjawat awam akan menerima RM500 manakala pesara pula RM250. Sememangnya ia membantu meringankan beban kos perayaan tahun ini.
wow. hebat gak paklah. better than others.
 

silasroon

Active+ Member
Joined
Oct 10, 2016
Messages
3,038
Reaction score
691
Points
71
Bonus & Gaji, ke mana diSimpan sebelum diBelanja?

Ke mana disimpan? Simpan dalam bank sebelum di belanjakan untuk membayar cukai pintu yang naik sekali ganda.:((
 
Sponsored Post
Top
Log in Register