BTC USD 48,625.2 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bomoh santau tersohor tewas di tangan seorang ustaz - Benar atau palsu?

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
26,635
Reaction score
1,996
Points
206
Bomoh santau tersohor di indonisia berlawan kuasa dengan seorang ustaz terpelanting ke dinding rumah ustaz di buat nya mohon tonton sampai habis.

Benar atau palsu? Anda pilih sendiri jawapannya...hahahhaahha:devilish::alien::poop:

 
Sponsored Post

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,917
Reaction score
540
Points
161
dia ckp kampret2 ,blam blet sentet kampert xpaham aku,
 

guri2demon

Active Member
Joined
Mar 17, 2010
Messages
1,863
Reaction score
418
Points
51
Pakai itik memangla kalah.
Cuba pakai buaya. Mungkin dengan ustaz,dengan tok bomoh sekali cameraman tumpas.
 

Lobey

Active+ Member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
4,300
Reaction score
111
Points
43
youtube misteri endon tk boleh caya. byk edit. mcm video youtube live iman laslos siap gi peluk pocong, pukul pocong. pada hal video tu edit dulu kemudian barulah post live kat youtube. ada juga video live stream kat youtube tapi sudah ada tajuk bagai seperti sudah tahu apa yg akan berlaku.
 

bell&ross

Super Active Member
Joined
Apr 3, 2009
Messages
5,870
Reaction score
241
Points
83
oooo....kasihan itik itu....dah lah kena sepak....lepas tu kena kokak lagi...kihkihkihkih.. :D (y)
 

Laici

Super Active Member
Joined
Aug 19, 2014
Messages
5,494
Reaction score
739
Points
121
Benda2 dr indon 99% takleh percaya... Banyak mengarut
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register