BTC USD 20,306.2 Gold USD 1,820.57
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bomoh santau tersohor tewas di tangan seorang ustaz - Benar atau palsu?

dloanman

CG Top Poster Club
gem
Messages
32,465
Joined
Apr 15, 2012
Messages
32,465
Reaction score
2,548
Points
266
Awards
1
Bomoh santau tersohor di indonisia berlawan kuasa dengan seorang ustaz terpelanting ke dinding rumah ustaz di buat nya mohon tonton sampai habis.

Benar atau palsu? Anda pilih sendiri jawapannya...hahahhaahha:devilish::alien::poop:

 
Sponsored Post

copy left

CG Top Poster Club
gem
Messages
27,469
Joined
Jun 25, 2008
Messages
27,469
Reaction score
672
Points
171
dia ckp kampret2 ,blam blet sentet kampert xpaham aku,
 

guri2demon

Active Member
Messages
2,343
Joined
Mar 17, 2010
Messages
2,343
Reaction score
757
Points
81
Pakai itik memangla kalah.
Cuba pakai buaya. Mungkin dengan ustaz,dengan tok bomoh sekali cameraman tumpas.
 

Lobey

Active+ Member
Messages
4,426
Joined
Feb 25, 2008
Messages
4,426
Reaction score
146
Points
43
youtube misteri endon tk boleh caya. byk edit. mcm video youtube live iman laslos siap gi peluk pocong, pukul pocong. pada hal video tu edit dulu kemudian barulah post live kat youtube. ada juga video live stream kat youtube tapi sudah ada tajuk bagai seperti sudah tahu apa yg akan berlaku.
 

bell&ross

Super Active Member
Messages
5,870
Joined
Apr 3, 2009
Messages
5,870
Reaction score
241
Points
83
oooo....kasihan itik itu....dah lah kena sepak....lepas tu kena kokak lagi...kihkihkihkih.. :D (y)
 

Laici

Super Active Member
gem
Messages
5,496
Joined
Aug 19, 2014
Messages
5,496
Reaction score
741
Points
121
Benda2 dr indon 99% takleh percaya... Banyak mengarut
 
Sponsored Post

Top
Log in Register