Boleh tak bagi review pasal honda civic FC 1.8 s?

CG Sponsors




puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
22,793
Reaction score
2,227
Points
201
harga rm5K tu utk bateri saja atau semua komponen penukaran berkaitan. klu rm5K je kira berbaloi laaa sbb harga dia berbeza dengan yg bukan hybrid lebih rm10K gak.
5k tu bateri saja tuan.
 
Sponsored Post

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,805
Reaction score
165
Points
73
harga rm5K tu utk bateri saja atau semua komponen penukaran berkaitan. klu rm5K je kira berbaloi laaa sbb harga dia berbeza dengan yg bukan hybrid lebih rm10K gak.
Tak silap tu harga battery je bang
 

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,805
Reaction score
165
Points
73
Kecundang guys...kene recall utk fuel pump.. 😂😂😂

Walaupun xde symptoms..tapi dah depa panggil, pegi jela terus bile ade mase nanti
 

Fabs Gunns

Super Active Member
Joined
Feb 7, 2011
Messages
6,452
Reaction score
65
Points
70
Kecundang guys...kene recall utk fuel pump.. 😂😂😂

Walaupun xde symptoms..tapi dah depa panggil, pegi jela terus bile ade mase nanti
sebelum pkp hari tu den dah hantar tukar
ingatkan bateri kong
rupanya lain yg kong 😅
 

aim02Aug

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2011
Messages
6,950
Reaction score
780
Points
121
H xyah lah beli H ampeh

skrg org dh bijak, sblm beli akan ditanya nak ROBUST ke nak cantik je

kalo nak yg x byk problem majority akan kata T ahan lasak

kalo byk duit xtau nk buat apa, boleh cuba H ampeh
 

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,805
Reaction score
165
Points
73
H xyah lah beli H ampeh

skrg org dh bijak, sblm beli akan ditanya nak ROBUST ke nak cantik je

kalo nak yg x byk problem majority akan kata T ahan lasak

kalo byk duit xtau nk buat apa, boleh cuba H ampeh

Setuju..tapi aku pentingkan lebih sikit(sikit je) prestasi berbanding ketahanan..

So terpulang pada korang la..

P/s: altis baru tu, prestasi memang kalah dengan civic paling basic..apatah lagi nak banding ngan turbo charge..usah buang masa..
 

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,805
Reaction score
165
Points
73
Fuel pump dah tuka 3 hari lepas..
Xde symptoms, tapi no batch kete aku termasuk dlm list yg kene recall..so pegi jela..free je kan
 
Sponsored Post
Top
Log in Register