Boleh tak bagi review pasal honda civic FC 1.8 s?

CG Sponsors




ramos

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
6,995
Reaction score
229
Points
73
bateri baru berapa bang?
 
Sponsored Post

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,647
Reaction score
125
Points
73
Cepat betul kong. Jalan dekat2 je ke?
Tak jugak bang..satu sebab banyak pakai eloktronik..away remote start la, lampu auto on off la..walkaway lock la..

Tapi ade jugak 5 6 kali lampu dlm kabin tak tutup overnight..wife ngan anak kekadang pasang, pastu lupe off..saya pun lupe check..hihi
 

mygol

Super Active Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
5,760
Reaction score
71
Points
70
Den pun baru kecundang lepas setahun 4 bulan
Org SC ckp sbb den kurang jalan
Bateri apa yg bagus ya?
Bang,

aku tiap2 hari..tiap2 minggu guna civic..
10 bulan kecundang juga..
nak claim warranty x boleh..sbb dah lebih 25k km..

skarang guna Amaron..
 

fuhrer_69

Active Member
Joined
Sep 18, 2013
Messages
1,873
Reaction score
158
Points
43
Den pun baru kecundang lepas setahun 4 bulan
Org SC ckp sbb den kurang jalan
Bateri apa yg bagus ya?
try amaron. kereta aku dah guna dekat 2 tahun lebih, so far ok.

aku nye jenis amaron go xsilap.
 

Fabs Gunns

Super Active Member
Joined
Feb 7, 2011
Messages
6,426
Reaction score
63
Points
70
Bang,

aku tiap2 hari..tiap2 minggu guna civic..
10 bulan kecundang juga..
nak claim warranty x boleh..sbb dah lebih 25k km..

skarang guna Amaron..
10 bulan je tahan?
berapa lama waranty bateri tu?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register