Boleh tak bagi review pasal honda civic FC 1.8 s?

CG Sponsors




puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
20,671
Reaction score
1,718
Points
201
Yang facelift tak tau lagi date bile nak release..tu yg ramai marah..
kerajaan dok tahan civic facelift ni. ada kena mengena dengan harga jualan.
 
Sponsored Post

BroAct

Active Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
2,290
Reaction score
78
Points
35
Dengar ramai tunggu stock civic..ade yg dah tunggu booking berbulan pun ada 😅🙈
perasan gak. takde civic baru yg aku nampak kebelakangan ni. semua yg dah setahun keluar kilang.
 

mrvx

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
9,865
Reaction score
474
Points
81
gearbox cepat rosak.. mungkin ini strategik perniagaan.. part pula mahal
 

Hayy

Super Active Member
Joined
Oct 21, 2010
Messages
6,198
Reaction score
106
Points
83
Korg ada yg alami masalah steering rack ke. Bru claim warranty.. Problem steering rack. Klu ada bunyi krek krek time uturn ke cornering pergi check la..
 

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,560
Reaction score
113
Points
73
perasan gak. takde civic baru yg aku nampak kebelakangan ni. semua yg dah setahun keluar kilang.
Sebab cakap end 2018 nak keluar civic baru, penjualan stop sampai awal tahun suku pertama 2019, bile jual balik yg same

Pastu ni dah launch civic baru, booking dah berbulan, tapi masih belum nampak bayang sampai hujung 2019

Kesimpulan: dua tahun berturut2 org marah honda kenape civic ni lame sangat nak keluar 😅
 

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,560
Reaction score
113
Points
73
Korg ada yg alami masalah steering rack ke. Bru claim warranty.. Problem steering rack. Klu ada bunyi krek krek time uturn ke cornering pergi check la..
Alhamdulillah so far xde symptoms
 

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,560
Reaction score
113
Points
73
gearbox cepat rosak.. mungkin ini strategik perniagaan.. part pula mahal
Uik yeke..mcm jarang dengar..paling common org share dlm group satu stereng rack, dua fuel pump, tiga battery(battery salah sendiri la, kene tukar) 😅
 

mrvx

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
9,865
Reaction score
474
Points
81
korang perasan tak sejak 2tahun ni...harga kereta naik mencanak... tahun dpn pun dijangka naik 5% hingga 20%,, janji bila menang nak turunkan harga kereta.. tapi naik pula jadinya
 

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,560
Reaction score
113
Points
73
Kecundang jugak beteri lepas setahun 3 bulan
 
Sponsored Post
Top
Log in Register