Boleh tak bagi review pasal honda civic FC 1.8 s?

Recommended Brokers


Sponsored Post

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,530
Reaction score
111
Points
73
yap tukar minyak hitan utk turbo ni bergantung kepada cara pemanduan kita, kalau boleh masa tukar minyak hitam pakai yg high gred oil Sn 0w-30 tambah dlm 75++ rasanya...
Tambah rm 75 ke, atau tambahan rm75 seliter.. Klau 4 liter jenuh gak tu
 

fendizzneo

Junior Member
Joined
Jan 17, 2013
Messages
94
Reaction score
0
Points
6
Dah sebulan kawe pakai sibik 1.8s, sangat puas hati, kuasa enjin cukup pada kawe yang selalu drive ikut had laju kebangsaan.
 

ediman4u

Active Member
Joined
Sep 12, 2009
Messages
2,286
Reaction score
18
Points
25
nmpknya kena angkat satu ni..pm abam2 jual honda..hhii
 

saxxon

Active+ Member
Joined
Feb 17, 2008
Messages
3,975
Reaction score
44
Points
35
Dah sebulan kawe pakai sibik 1.8s, sangat puas hati, kuasa enjin cukup pada kawe yang selalu drive ikut had laju kebangsaan.
Betul tu aku dah lebih setengah tahun pakai , Alhamdulillah memuaskan
 

saxxon

Active+ Member
Joined
Feb 17, 2008
Messages
3,975
Reaction score
44
Points
35
Ford Focus pun 1.5T tapi output lagi tinggi dari Honda Civic. Sekarang ni ada diskaun 23k. Boleh dapat dalam RM95000.
Ford ni resale value bnyk drop nya, aku punya ford jual hari tu banyak betul jatuh harganya. Nasib baik used car mau amik lagi time tu
 

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
20,140
Reaction score
1,592
Points
191
Ford ni resale value bnyk drop nya, aku punya ford jual hari tu banyak betul jatuh harganya. Nasib baik used car mau amik lagi time tu
pakai ford apa dulu?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register