Boleh tak bagi review pasal honda civic FC 1.8 s?

Recommended Brokers


exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,515
Reaction score
111
Points
73
Puas hati dengan prestasi civic ni.walaupun hanya 1.8..

Setakat cc 2.0 saing2 je..kalau setakat satu generasi sebelum, lagi la senang nak memotong..


Hezrey samuri dari Careta pun cakap, output civic 1.8 ni kalau sepuluh tahun dulu, dapat kat kete 2.0 je..
 
Sponsored Post

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,515
Reaction score
111
Points
73
kalo keta 2nd berbaloi ke x cash? lam 10k camtu..

Kalau mcm tu ok la bang...kalau lebih 100k rasa nye baik laburkan duit tu tempat lain..unless, kalau memang betul2 ade duit la, terpulang la pada individu
 

puyol

Legendary Member
Joined
Jun 28, 2011
Messages
19,864
Reaction score
1,551
Points
191
Promo bulan September 2019
 

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,515
Reaction score
111
Points
73
Ada sensing..

Warna merah pun dah tukar..ala2 merah lancer gt dulu..

Boleh jadi saingan warna putih lepas ni
 
Sponsored Post
Top
Log in Register