Boleh tak bagi review pasal honda civic FC 1.8 s?

CG Sponsors




exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,608
Reaction score
116
Points
73
Puas hati dengan prestasi civic ni.walaupun hanya 1.8..

Setakat cc 2.0 saing2 je..kalau setakat satu generasi sebelum, lagi la senang nak memotong..


Hezrey samuri dari Careta pun cakap, output civic 1.8 ni kalau sepuluh tahun dulu, dapat kat kete 2.0 je..
 
Sponsored Post

thetu5

Active Member
Joined
Nov 25, 2007
Messages
1,660
Reaction score
31
Points
30
beli je..

paling x mmpu byr nt buatlh smbung byr
 

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,608
Reaction score
116
Points
73
kalo keta 2nd berbaloi ke x cash? lam 10k camtu..

Kalau mcm tu ok la bang...kalau lebih 100k rasa nye baik laburkan duit tu tempat lain..unless, kalau memang betul2 ade duit la, terpulang la pada individu
 

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
21,399
Reaction score
1,916
Points
201
Promo bulan September 2019
 

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,608
Reaction score
116
Points
73
Ada sensing..

Warna merah pun dah tukar..ala2 merah lancer gt dulu..

Boleh jadi saingan warna putih lepas ni
 
Sponsored Post
Top
Log in Register