BTC USD 66,265.8 Gold USD 2,333.01
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Boleh saya tahu ranking insuran yang terbaik?

Sponsored Post

Mst miss byr ni. Sbb tu kena terminate. Aku plak ambik prubsn. Ejen ms mula2 beli je baik. Lps tu xde dh smp skrg nk tanya khabar ke apa ke. Ambik utk isteri n 3 anak. Dh 4,5 thn ejen senyap je. Kaya dh kot.
Cuba tanya khabar dia dulu. Kalau dia reply dia masih ada kalau senyap tu tak tau la nak kata apa 😅
 
Servis apa yg pemegang polisi jangka kan agen akan beri lepas sign up?

mcm-mcm,

1) birthday
2) update payment bagi yg bayar bulan2
3) Tanya khabar - tanya holiday mana.
4) Mcm aku, aku share percutian yang berbaloi dgn harga yg rendah pada mereka. sebagai info je.
5) kempen kesihatan, mcm derma darah ke apa ke ...
6) shopping event ... ha ha ha
7) wish jumaat quote
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register