BTC USD 49,181.6 Gold USD 1,778.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Boleh reject ke car loan yg dah approve?

pasculy

Junior Member
Messages
56
Joined
May 22, 2006
Messages
56
Reaction score
0
Points
6
Salam,
Aku nak tanya skit. Ari tu aku ada apply car loan dari affinbank & dah approve le. Cuma tak sign je lagi.
Aku baru je dpt surat, ada security broker company nak sue aku coz' katanya ada fraud dlm transaction aku.
Soalan aku, boleh ke aku reject loan tu since aku tak sign apa2 lagi cuma janji mulut ngan car sales agent tu je?

thx in advance
 
Sponsored Post

ezis2u

Super Active Member
Messages
9,747
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
ko x sign lagi kira ok la tu...bole jer kensel...
 

pasculy

Junior Member
Messages
56
Joined
May 22, 2006
Messages
56
Reaction score
0
Points
6
ezis2u, remedy, mekasih for the info. Lega skit rasa.
 

pasculy

Junior Member
Messages
56
Joined
May 22, 2006
Messages
56
Reaction score
0
Points
6
tapi kalau aku dah bayar deposit kete tu. Boleh aku claim balik ke? Kete Ford Fiesta
 

arul57

Super Active Member
Messages
6,186
Joined
Jul 21, 2008
Messages
6,186
Reaction score
76
Points
80
selagi ko tak sign dokumen tak jadi maselah, tentang deposit tu boleh bincang baik2 dgn dealer ford, kalau dia tak bg semua pun separuh mnkgn ko dapat la.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register