BTC USD 44,732.5 Gold USD 1,742.75
Time now: Jun 1, 12:00 AM

boleh ke nih??

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
salam.. ak nak tanya pendapat membe2 dkt cni.. kalo ak nak wat blog.. then nak jual koleksi2 e-book yg ak ada setiap satu harga antara $3-$5(tak sure g).. kira cam jual secara bundle cam 2 la.. bley ke rasanya??.. banyak gak e-book ak da.. tah yg mana free yg mana ak bayar, yg mana orang bagi semua.. dah lupa.. camne pendapat korang semua.. t tak pasal kena label scammer plak.. :p
 
Sponsored Post

rajautara

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
9,887
Reaction score
13
Points
65
wat jer.. mana tau ada yg nak beli..:))
 

Biggie

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Aug 31, 2008
Messages
14,648
Reaction score
79
Points
120
kalo ada yang nak beli pe salahnya...
 

taufic

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
694
Points
161
the more u give the more u will get :D

bagus jugak bro membisneskan diri nie.. make sure marketing kuat
lagi best kalau ada affiliate.. laju skit org promote :D
 

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
the more u give the more u will get :D

bagus jugak bro membisneskan diri nie.. make sure marketing kuat
lagi best kalau ada affiliate.. laju skit org promote :D

affliate web tak pandai nak buat pn.. just nak buat blog je.. mana tau ada orang teringin nak beli ke kan.. :D
 

wiferanggi

Fun Poster
Joined
May 16, 2008
Messages
510
Reaction score
2
Points
15
kalau buku yang ko nak jual tu ada MLR takpe la..kalau takde camno?
 

anipo

Active+ Member
Joined
May 15, 2008
Messages
4,887
Reaction score
126
Points
33
cuba la bende baru...x try mana tau...
kalo ada rezeki ada la tu org minat...:D
 

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
kalau buku yang ko nak jual tu ada MLR takpe la..kalau takde camno?

MLR??.. amenda 2??.. kalo master right 2 ak tau la.. mesti a ada.. kalo takde 2 ak bagi free ja.. :p.. ada lam 2-3% je kot yg tak dak pn.. ak tak larat nak cek.. rasanya la.. dalam setandan pisang takkan takde yg busuk kan.. :p
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register