BTC USD 42,891.1 Gold USD 1,817.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai Boleh ke marshall konvoi halang jalan kat trafik light?

kdebakdebuk

Freshie
Messages
44
Joined
Feb 20, 2018
Messages
44
Reaction score
5
Points
11
masalah org kita ni ego tinggi. drive 110km/j atas highway kalau nampak convoi ramai2 dan2 tu la nak pecut 130
 
Sponsored Post

QIPIDELANA

Legendary Member
gem
Messages
10,607
Joined
Dec 13, 2012
Messages
10,607
Reaction score
447
Points
146
Nyampah klu jumpa konvoi camni,cam bagus masing2,Marshall ni xyah ckp arr .
 

melmelmel

Fun Poster
Messages
701
Joined
Dec 14, 2011
Messages
701
Reaction score
2
Points
15
Budak konvoi ni jgn buat memain..mesti ada seko yg kepala gila..
Pernah jadi kat aku n kwn..hampir nk bergasak la dekat petron

memang la berani buat kepala gila...geng tengah ramai...cuba klu dia sorang2 pulak....time tu bole pulak dia waras. :))
 

myrayyan

Legendary Member
gem
Messages
14,530
Joined
Apr 12, 2010
Messages
14,530
Reaction score
75
Points
130
Budak konvoi ni jgn buat memain..mesti ada seko yg kepala gila..
Pernah jadi kat aku n kwn..hampir nk bergasak la dekat petron

mesti petron dekat umah kak salehah tu kan
 

mocet

Active Member
Messages
1,718
Paid Membership
Joined
Aug 10, 2014
Messages
1,718
Reaction score
60
Points
40
Marshall satu hal, satu hal lagi pakai strobelight polis sedangkan bukan kereta polis atau escort, selamba dia pakai kadang2 aku tak bagi jalan pun, buat ***** je.
 

babyblacky

CG Top Poster Club
gem
Messages
20,139
Joined
Feb 24, 2011
Messages
20,139
Reaction score
213
Points
123
walaupun thread 5 tahun lepas, masih ade lagi convoy buat perangai #:-S
 

the best seller

Active+ Member
Messages
4,041
Joined
Jun 3, 2010
Messages
4,041
Reaction score
86
Points
30
benda xmenyusah aku xde masalah..benda menyusahkan aku dan org rmai mendapat la nnti..kerek mcner pon meh hadap seorg sama seorg..ade bran
 

Penbiru

CG Top Poster Club
gem
Messages
24,470
Joined
Jan 12, 2008
Messages
24,470
Reaction score
4,043
Points
261
Awards
1
benda xmenyusah aku xde masalah..benda menyusahkan aku dan org rmai mendapat la nnti..kerek mcner pon meh hadap seorg sama seorg..ade bran

depa ni mana ada telur nak sorang sama sorang...harap ramai dgn geng je...berkepak..
 

ikhmal_ok

Super Active Member
Messages
8,894
Joined
Aug 15, 2009
Messages
8,894
Reaction score
180
Points
73
Konvoi superbike ngan konvoi kereta sama je bangangnya hahaha.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register