BTC USD 16,959.8 Gold USD 1,797.94
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ask/Help boleh ke bukak akaun bank kalau dah blacklist?

pass word

Junior Member
Messages
58
Joined
Apr 17, 2011
Messages
58
Reaction score
1
Points
11
mertua saya blacklist sebab jadi penjamin beli kereta...

so nak tanya bolehke die bukak akaun bank kalau dah blacklist ni?

akaun tabung haji ke, asb ke...

tengkiu

:)
 
Sponsored Post

MOD jr.

CG Top Poster Club
gem
Messages
23,582
Paid Membership
Joined
May 29, 2008
Messages
23,582
Reaction score
135
Points
133
boleh kot..hurm...kene cek balik ni
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
gem
Messages
33,087
Paid Membership
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
tabung haji boleh
 

mastered

Active Member
Messages
1,832
Joined
Nov 7, 2007
Messages
1,832
Reaction score
12
Points
25
boleh jer.....tapi saving act jela....
 

malkovich

Active Member
Messages
2,399
Joined
Oct 24, 2008
Messages
2,399
Reaction score
85
Points
30
boleh takde mslh
nk apply loan je yg takleh
 

joe_kacak jugak

Active+ Member
Messages
4,860
Joined
Dec 30, 2011
Messages
4,860
Reaction score
93
Points
30
blacklist sah2 le blh bukak acc.
klu bankrup or mufis tu yg aku tatau
 

darmaopah

Active Member
Messages
1,202
Joined
Feb 10, 2010
Messages
1,202
Reaction score
39
Points
30
Setakat Blacklist boleh je...

Tapi jangan bukak saving acc dengan bank yang menblacklistkan dia... tu dikira menyerah diri...
 

zerkind

Active Member
Messages
1,417
Joined
Apr 15, 2010
Messages
1,417
Reaction score
47
Points
30
kalau utk bukak saving account boleh. kalau nk bukak current account x boleh.
 

joee

CG Top Poster Club
gem
Messages
40,697
Paid Membership
Joined
Oct 1, 2010
Messages
40,697
Reaction score
946
Points
161
blacklist bole lg..yg tak bole klu dh declare muflis or bankrup
 

oimates

Active+ Member
Messages
2,933
Joined
May 10, 2009
Messages
2,933
Reaction score
42
Points
30
blacklist boleh je bukak akaun..tapi klu muflis rasanya x boleh..
 
Sponsored Post

Top
Log in Register