BTC USD 32,617.8 Gold USD 1,784.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Boleh kah graphic card aku ni gune dual monitor??

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
tolong ye semua
,,graphic card aku ni ada dua port,,biru dan putih tu..so bole ke aku gune 2 monitor pasni??
then ape perbezaan antara kabel kepala biru dan kabel kepala putih tu??



dan paling penting,adakah monitor aku tu bole show screen lain2??


screenhunter01nov120123.gif
 
Sponsored Post

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
hope ada yg boleh membantu...
 

[email protected]

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
571
Points
166
laptop ker bro....tekan jer button lambang tingkap windows dan button P...
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
laptop ker bro....tekan jer button lambang tingkap windows dan button P...

bukan laptop, ni pc..ade pendapat?
sebab belum beli monitor sebijik lagi..tu yg tanya dulu..

kalau laptop lak..kite nak sambung monitor lagi satu tekan windows ngan P je ke??

xperlu install driver monitor tu?
 

rijal2009

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Jul 8, 2009
Messages
9,169
Reaction score
286
Points
81
graphic card aku mcm nie laa..tapi tak pasti la blh ke tak..
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
hope esok ade yg membantu...
 

m13jump

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2006
Messages
2,854
Reaction score
9
Points
25
klau graphic card tu seperti yang dinyatakan biru tu vga port dan putih tu dvi port. klau ade dua ni memang boleh pkai dual screen. sama ada clone atau pun extended
 

AjuL

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 2, 2009
Messages
9,046
Reaction score
173
Points
73
tgk je belakang graphic card tu..ada stu vga,ada satu dvi ..boleh guna dual monitor..ada 2 atau lebih dvi port pon boleh..sebab ada vga card yg support sampai 8 port kalau buat crossfire atau sli
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register