Bole ke atau tak bole charge laptop guna powerbank ..

CG Sponsors




t3rdtier

Active+ Member
Joined
Oct 21, 2010
Messages
3,083
Reaction score
127
Points
33


kalau macam ni lagi bagus keh3...

tak cukup power nak re-charge
lebih baik take out individual battery cell dari casing battery laptop tu dan re-charge... mungkin cukup
Btul bro.. Xleh.. Power output lg rendah dari power input.. Dan voltage dari usb pun lagi rendah dari voltage input laptop tu...

Nak cas sebijik2 bateri tu pun ambek masa n silap2 naik ketapi dah sampai stesen baru penuh sebijik bateri yg dikeluarkan tu... Huhuhu... :p
 
Sponsored Post

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,307
Reaction score
387
Points
136
mampukah beliau?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register