Bole ke atau tak bole charge laptop guna powerbank ..

CG Sponsors




tyco

Active+ Member
Joined
Sep 16, 2010
Messages
3,957
Reaction score
1,614
Points
101
Aku nak tanya sikit ..
Bole ke atau langsung tak bole charge laptop guna powerbank ...
Kalo bole mcm mana nak menyambung kan laptop ke powerbank agar dapat ia reincharge ..
 
Sponsored Post

Breekachu

Super Active Member
Joined
Dec 15, 2012
Messages
6,287
Reaction score
134
Points
73
Tak silap aku dalam cg ke lyn myah,ada orang jual powerbank mcm ni. Dia bg usb kepala bulat untuk charge laptop.
 

tyco

Active+ Member
Joined
Sep 16, 2010
Messages
3,957
Reaction score
1,614
Points
101
Tak silap aku dalam cg ke lyn myah,ada orang jual powerbank mcm ni. Dia bg usb kepala bulat untuk charge laptop.
Biasa orang wayar usb yg mcm mana ye utk sambung dari powerbank kpd laptop tu?
Ada gambar tak bro ..
 

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
22,748
Reaction score
2,696
Points
191
Menarik persoalan nih..
 

Mitokondrion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 25, 2008
Messages
11,803
Reaction score
288
Points
131
Wah.. kalau boleh, aku terhidu bau peluang perniagaan nih.. hehe
 

mr.dede

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2010
Messages
11,377
Reaction score
201
Points
123
klu tgk spec adaptor laptop aku skrg ouput 19v..klu cucuk power bank output 5v mmg tak jalan.

klu nak juga kna cari external battery ..ikut spec laptop
 

wantrader82

Active+ Member
Joined
Oct 8, 2008
Messages
3,939
Reaction score
128
Points
33
klu tgk spec adaptor laptop aku skrg ouput 19v..klu cucuk power bank output 5v mmg tak jalan.

klu nak juga kna cari external battery ..ikut spec laptop
oh camtu...baru berangan2 nak guna powerbank time camping untuk charge laptop....
 

babyblacky

CG Top Poster Club
Joined
Feb 24, 2011
Messages
20,129
Reaction score
211
Points
123
seyes memang aku cari powerbank for laptop..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register