BTC USD 39,930.2 Gold USD 1,828.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Body cover and spare part Naza Flash 125

azriff

Permanently Banned - , Multiple Accounts Cytokines
Joined
Jul 31, 2008
Messages
4,789
Reaction score
473
Points
46
Salam geng CG..

Baru ni aku terbeli motor naza flash 125 kat mudah.my. Motor enjin ok tapi body tak cun sebab banyak sangat calar2..

So aku harap kalau sesapa kat sini ada cover body motor ni dan spare partnye leh la bagitau aku eh..

Kalau takder nampaknya terpaksa la aku letgo motor tu.. Kalau ada sesape berminat bagitau aku jugak.. huhu..

Thanks CG!!:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

LORDZ666

Active+ Member
Joined
Apr 26, 2007
Messages
3,672
Reaction score
5
Points
25
ko pakai jer set wave 125......
 

azriff

Permanently Banned - , Multiple Accounts Cytokines
Joined
Jul 31, 2008
Messages
4,789
Reaction score
473
Points
46
takder sesapa ke yang ada nih??
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register