BTC USD 23,005.8 Gold USD 1,927.96
Time now: Jun 1, 12:00 AM

BMW 328i (AUTO)

isdora

Fun Poster
Messages
240
Joined
Jun 19, 2008
Messages
240
Reaction score
0
Points
10
DSC00140-1.jpg


DEAR CG MEMBER.. TOLONG MEMBER NAK LEGO BMW 328i (AUTO)

- VERY WELL MAINTAINANCE
- COLOUR: DARK BLUE (NEW PAINTING – RM 2500)
- NEW BACK LAMP
- NEW FRONT LAMP – ANGLE ICE 1000 + SPOILTER
- NEW 18’ BRANDED SPORT RIM + NEW TYES >> RM6000
- NEW S.SYSTEM BRANDED AD – MADE IN GERMANY >>> RM6000
- 6’ WOOFER
- NEW DVD PANASONIC TWITER + AMMPLIFIYER >> RM3500
- ROADTAX + INS UNTIL APRIL 2009
- NICE NUMBER

PRICE: RM 50000 NEGO (masa member aku beli CASH, so no outstanding loan in BANK)
SEBAB NAK JUAL: DAH UPGRADE TO BMW LATEST SERIES
LOCATION FOR VIEW: CHERAS / DAMANSARA (TTDI)

PLEASE CALL / SMS FOR ENQUIRY
0133707676 - WANI

DSC00142.jpg
 
Sponsored Post

isdora

Fun Poster
Messages
240
Joined
Jun 19, 2008
Messages
240
Reaction score
0
Points
10
Alamak..!!! My peveret..!!! :x :x
Kalau nk nego deal ngan ko ke ngan owner? Brape bole nego nih?? Tahun brape??

paling last dia boleh nego RM48k.. tu yg dia suruh aku letak harga RM50k.. tapi kalo nak nego lagi.. pm me the best price kot aku boleh nego baik ngan dia.. tawarn ni kat cg jer.. member tu dah letek kerete kat usecar last week.. tapi dia suruh aku cari buyer jugak.. accesories kerete ni memang CANTEEKKK beb..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register