BTC USD 50,448.2 Gold USD 1,784.08
Time now: Jun 1, 12:00 AM

BMW 328i (AUTO)

isdora

Fun Poster
Messages
240
Joined
Jun 19, 2008
Messages
240
Reaction score
0
Points
10
DSC00140-1.jpg


DEAR CG MEMBER.. TOLONG MEMBER NAK LEGO BMW 328i (AUTO)

- VERY WELL MAINTAINANCE
- COLOUR: DARK BLUE (NEW PAINTING – RM 2500)
- NEW BACK LAMP
- NEW FRONT LAMP – ANGLE ICE 1000 + SPOILTER
- NEW 18’ BRANDED SPORT RIM + NEW TYES >> RM6000
- NEW S.SYSTEM BRANDED AD – MADE IN GERMANY >>> RM6000
- 6’ WOOFER
- NEW DVD PANASONIC TWITER + AMMPLIFIYER >> RM3500
- ROADTAX + INS UNTIL APRIL 2009
- NICE NUMBER

PRICE: RM 50000 NEGO (masa member aku beli CASH, so no outstanding loan in BANK)
SEBAB NAK JUAL: DAH UPGRADE TO BMW LATEST SERIES
LOCATION FOR VIEW: CHERAS / DAMANSARA (TTDI)

PLEASE CALL / SMS FOR ENQUIRY
0133707676 - WANI

DSC00142.jpg
 
Sponsored Post

ibuduit

Active+ Member
Messages
3,484
Joined
Feb 14, 2008
Messages
3,484
Reaction score
7
Points
25
Alamak..!!! My peveret..!!! :x :x
Kalau nk nego deal ngan ko ke ngan owner? Brape bole nego nih?? Tahun brape??
 

MasterZen

Super Active Member
Messages
5,563
Joined
Nov 8, 2006
Messages
5,563
Reaction score
190
Points
73
Tahun bila & dah brp owner? Registration no negeri mana?
 

xalimx

Super Active Member
Messages
6,921
Joined
Sep 14, 2006
Messages
6,921
Reaction score
61
Points
70
terasa macam best laa pulak..... teruja
 

otaida00taj

Legendary Member
Messages
10,654
Joined
Apr 4, 2007
Messages
10,654
Reaction score
100
Points
123
kereta Toyota Mark-X tak der sape-sape nak jual ke?
 

isdora

Fun Poster
Messages
240
Joined
Jun 19, 2008
Messages
240
Reaction score
0
Points
10
Alamak..!!! My peveret..!!! :x :x
Kalau nk nego deal ngan ko ke ngan owner? Brape bole nego nih?? Tahun brape??

paling last dia boleh nego RM48k.. tu yg dia suruh aku letak harga RM50k.. tapi kalo nak nego lagi.. pm me the best price kot aku boleh nego baik ngan dia.. tawarn ni kat cg jer.. member tu dah letek kerete kat usecar last week.. tapi dia suruh aku cari buyer jugak.. accesories kerete ni memang CANTEEKKK beb..
 

badrush

Super Active Member
Messages
5,520
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,520
Reaction score
19
Points
65
pergh...bila la agaknye aku leh pakai bmw
 

isdora

Fun Poster
Messages
240
Joined
Jun 19, 2008
Messages
240
Reaction score
0
Points
10
terasa macam best laa pulak..... teruja

aku pun teruja bawak bmw ni.. tapi tak mampu.. kereta sekarang pun dah 2 bijik..
teruja takper.. jgn sampai terkangkang.. hehehe :eek:
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Messages
76,139
Paid Membership
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
da lebih 10 taun? len wat loan lagi ke
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register