To Sell !!....Bluetooth Handsfree Set, Selling Cheap....!!

CG Sponsors




lipas_angkasa

Junior Member
Joined
Oct 1, 2008
Messages
75
Reaction score
0
Points
6
Salam,
Kat sini saya ader jual Bluetooth handsfree set.
  • Amat sesuaila kepada orang yang ade handphone bluetooth, kan tak bagus lekapkan handphone lama-lama kat tepi telinga... kang panas telinga.
  • lagipun kalau masa drive kereta, bahaya kalau tak pakai handsfree... risiko kene saman & kemalangan kan???
  • sesaper yang berminat sila bagi tau.. terima kasih..
  • dan lagi, dia punya charger sama macam charger NOKIA yang kepala kecik tu.. DC-4, jadi kalau tertinggal charger tak susah nak cari kawan yang pakai NOKIA punya charger.
  • Untuk yang nak beli secara wholesale sila hubungi, minimum quantity utk harga wholesale adalah 5 units sahaja.


picture seperti di bawah
Model: N95

N95 bluetooth handfree set (Selling price : RM 68.00, Wholesale price: please email:[email protected]/contact,sms: 0172838498)

packing come with
1. charger : same as standard nokia handphone charger DC-4
2. Manual
3. Bluetooth handfree set

model: BH-320

BH-320 bluetooth handfree set (Selling price : RM 68.00, Wholesale price: please email:[email protected]/contact,sms: 0172838498)

packing come with
1. charger : same as standard nokia handphone charger DC-4
2. Manual
3. Bluetooth handfree set


Payment: via Maybank2u
email: [email protected]
Contact: 0172838498

note:
- Harga tak termasuk penghantaran:
RM 5.00 caj poslaju semenanjung malaysia
RM 15.00 caj citylink semenanjung malaysia
- set yang diperolehi adalah seperti dalam gambar yg disertakan,
- pakaging juga adalah seperti di dalam gambar yg disertakan

sekian terima kasih
 
Top
Log in Register