To Sell "bluetooth handsfree set; Selling cheap"<-- New Year promotion, Harga Gaban rm 49.90

CG Sponsors




lipas_angkasa

Junior Member
Joined
Oct 1, 2008
Messages
75
Reaction score
0
Points
6
"bluetooth handsfree set; Selling cheap"<-- New Year promotion, Harga Gaban rm 49.90

NEW YEAR PROMOTION & Nak abiskan stok yang tinggal;
Harga Normal: RM 68.00
Harga Gaban: RM 49.90


* harga tak termasuk panghantaran
Sekian Terima Kasih..


.................................................

Salam,
  • Kat sini saya ader jual Bluetooth handsfree set.
  • Amat sesuaila kepada orang yang ade handphone bluetooth, kan tak bagus lekapkan handphone lama-lama kat tepi telinga... kang panas telinga.
  • lagipun kalau masa drive kereta, bahaya kalau tak pakai handsfree... risiko kene saman & kemalangan kan???
  • sesapaer yang berminat sila bagi tau.. terima kasih..
  • dan lagi, dia punya charger sama macam charger NOKIA yang kepala kecik tu.. DC-4, jadi kalau tertinggal charger tak susah nak cari kawan yang pakai NOKIA punya charger.
  • Untuk yang nak beli secara wholesale sila hubungi, minimum quantity utk harga wholesale adalah 5 units sahaja.

picture seperti di bawah
Model: N95


N95 bluetooth handfree set (Selling price : RM 68.00, Wholesale price: please email:[email protected]/contact,sms: 0172838498)

packing come with
1. charger : same as standard nokia handphone charger DC-4
2. Manual
3. Bluetooth handfree set


model: BH-320



BH-320 bluetooth handfree set (Selling price : RM 68.00, Wholesale price: please email:[email protected]/contact,sms: 0172838498)

packing come with
1. charger : same as standard nokia handphone charger DC-4
2. Manual
3. Bluetooth handfree set


Payment: via Maybank2u
email: [email protected]
Contact: 0172838498

note:
- Harga tak termasuk penghantaran:
RM 5.00 caj poslaju semenanjung malaysia
RM 15.00 caj citylink semenanjung malaysia
- set yang diperolehi adalah seperti dalam gambar yg disertakan,
- pakaging juga adalah seperti di dalam gambar yg disertakan

sekian terima kasih
 
Last edited:
Sponsored Post

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
jaminan berapa tahun
 

MoneyGear

Active Member
Joined
Jul 2, 2007
Messages
1,271
Reaction score
5
Points
25
em murah ni.. HP nokia 6288 elok pakai yang mane ?
 

qaz123

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2008
Messages
5,645
Reaction score
169
Points
78
hp lain leh join?
blh..aku da pakai...sblm tu pakai samsung nye...lg simple...xde tangkai...cocok je..sume h.p yg ade blutooth support..termasuk h.p keluaran china...

memandangkn aku ade dua...aku nak jual satu yg samsung nye...muarah2 je...sape nak pm aku..hehehe...sorry tuan tanah...tumpang thread...:)paid:)paid:)paid
 

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
blh..aku da pakai...sblm tu pakai samsung nye...lg simple...xde tangkai...cocok je..sume h.p yg ade blutooth support..termasuk h.p keluaran china...

memandangkn aku ade dua...aku nak jual satu yg samsung nye...muarah2 je...sape nak pm aku..hehehe...sorry tuan tanah...tumpang thread...:)paid:)paid:)paid
up la gmbr... xjatuh ke xde tgkai tu
 

lipas_angkasa

Junior Member
Joined
Oct 1, 2008
Messages
75
Reaction score
0
Points
6
hp lain leh join?
Bro... hp lain boleh join asalkan ada bluetooth... angkat la satu.. murah jer ni.. kat kl paling murah aku dah survey RM99 tapi tak tau ler kalu ada tempat lain lagi murah..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register