BTC USD 59,881.3 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Blogwalking Teknik Untuk Jana Traffic ke blog/website

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,481
Reaction score
412
Points
136
Kami juga menerima Dinar dan Dirham sebagai Muamalat

Update: Testimonial Rakan Carigold yang Dah guna teknik ni

http://www.carigold.com/portal/forums/showpost.php?p=8200906&postcount=99
http://www.carigold.com/portal/forums/itrader_detail.php?ir=10611&u=21706
http://carigold.com/portal/forums/showpost.php?p=8239481&postcount=132
http://carigold.com/portal/forums/showpost.php?p=8250383&postcount=138
http://carigold.com/portal/forums/showpost.php?p=8283117&postcount=207
http://carigold.com/portal/forums/showpost.php?p=8333954&postcount=229
http://carigold.com/portal/forums/showpost.php?p=8383541&postcount=239

proven method! thumb up utk TT!
(sudi2 kn la masuk kn blog saya dlm list tu skali ye hehehe...)

RDS_Remedy Direct Source
satu perkongsian yang mantap..penulisan remedy ringkas tetapi bermakna.. TQ atas perkongsian sekali lg..Insyaallah akan teruskan kaedah TT..
:)cgrock:)paid:)cgrock:)paid
bli bro...jgn x beli...nanti nyesal...meleleh jer tgk blog org lain mencanak....

p/s aku pun dah beli x smpai seminggu...dah leh nampak kesan dia. :)cgrock
dah beli RDS semalam...
jam 10pagi tadi baru mencoba kaedah RDS..
jam 4ptg dah nampak hasilnya...TQ bro..semakin bertambah la skil AFD den kali nie...
walaupun ada yg merasakan servis ni tak berbaloi tapi saya rasa mmg cukup berbaloi.sebelum nie blog saya mmg kurang or takde visitor tapi dgn teknik nie terkejut gak dah ada visitor tanpa henti dan ada jualan telah dibuat..terima kasih TT.
thanx, mmg teknik RDS ni dpt menaikkn unique visitor anda :)cgrockp

p/s: pas ni sape yg guna teknik RDS ni boleh lah kongsi bloglist2 yg aktif
teknik RDS nie memg berkesan lagi2 berjaya menarik lebih byk unik traffik...so adsense & nuffnang SAFE!!!




Tunggu yang lain2 bagi testi lagi


Salam....remedy nak kongsikan kegembiraan remedy...setelah berjaya menarik pengunjung menggunakan teknik yang telah remedy cipta....Teknik ini remedy namakan "RDS" iaitu Remedy Direct Source...

Teknik ini amat sesuai dan penting bagi anda yang menggemari AFD, AFC, Nuffnang, Google Adsense, dan juga untuk mempromosikan produk anda sendiri.

Anda bebas memilih target visitor sama ada dari dalam malaysia atau negara mana yang anda inginkan.



Bro akan dapat lihat hasil satu jam selepas gunakan teknik ni...x percaya..? percayalah...

RDS_Remedy Direct Source

Faster & Sistematik Blogwalking Teknik

Mujarab utk meninggikan trafik blog/web/landing page/fanpage...

Kalau sebelum guna teknik ni...visitor blog saya lebih kurang 70 ke 100 pengunjung seminggu....tapi sekarang tidak lagi....trafik mencanak naik...tak percaya? percayalah....


jangan tunggu hingga harga naik (he he...ni ayat biasa...tapi..ebook ini bukan ebook biasa...ianya luar biasa...digarap dan dihasilkan oleh pakar perniagaan Offline to Online Biz....(O2OB)- iaitu REMEDY...cewah...

Yang bertanya, yang melihat tu...minat ker?


Bagaimana Teknik ini berfungsi?

Remedy Direct Source atau RDS berfungsi untuk memudahkan korang semua membuat blogwalking atau promosi blog dgn lebih cepat, mudah dan sistematik. Kenapa Remedy kata begitu? Dengan senarai bloglist yang telah korang susun mengikut Page Ranking (PR checker tool boleh download seperti dlm langkah 3). Bloglist ini bertujuan memudahkan korang mencari target blog yang korang ingin lawati. Bloglist ini hendaklah selalu di update coz..tiap2 hari tidak kurang dari 100 blog baru wujud dlm Malaysia.

Lihat gambarajah di bawah:


nuff1.jpg

Nuff2.jpg

Nuff3.jpg

Nuff4.jpg

BUKTI1.jpg

TESTIMONI:

TESTIMONI SATU

TESTIMONI DUA

TESTIMONI TIGA

HARGA BERAPA?

RM100 ---------- MAHAL

RM50------------ MAHAL

Habis berapa harga Pakej RDS ni?

RM30.00 SAHAJA

TUNGGU...HARGA TAWARAN UNTUK KAWAN2

RM20 SAHAJA.......​

APA LAGI!!! JANGAN TUNGGU...DAPATKAN PAKEJ E-BOOK RDS-3KALI SEDAP ANDA SEKARANG


Tiga Cara Pembayaran:

1. Bank in / M2U ke akaun Maybank (1621-0673-5170) atas nama AZLIZA BINTI AZMI
2. Paypal ke akaun [email protected]
3. Top up Maxis ( Anda Hanya Perlu Message No. Top Up Maxis kepada remedy (ke nombor 016-6059088)


Kepada mereka yang telah membuat bayaran sila email atau message detail bayaran ke:
[email protected]
016-6059088

Untuk lebih banyak maklumat tentang RDS anda hanya Taip di google search keyword RDS atau Remedy Direct Source.
 
Last edited:
Sponsored Post

the twelve

Active+ Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
3,064
Reaction score
23
Points
25
menarik tu bila tgk list unik visitor.
tunggu harga menarik tuk warga cg la...:)
 

the twelve

Active+ Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
3,064
Reaction score
23
Points
25
memang menarik...teknik ni memang aku cipta utk boost traffic...memang berkesan...ramai dh berjaya

nuff analytic yg terkini takda ke bro?

teknik ni ada guna apa-apa software ke?
 

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,481
Reaction score
412
Points
136
nuff analytic yg terkini takda ke bro?

taknik ni ada guna apa-apa software ke?

xder software2 bro...tak pakai robot pun...

utk pengetahuan bro...hampir enam bulan aku tak aktif berblog x update blog...tapi hasil dari guna teknik ni...walaupun blog tak update...blog aku sebulan mampu tarik lebih 1k unik visitor...

bro dah cuba google "remedy direct source"?
 

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,481
Reaction score
412
Points
136
kalau ada apa2 tak faham pasal RDS ni boleh tanya....aku jawab punyer...
 

hazwan17

Super Active Member
Joined
Nov 24, 2007
Messages
7,442
Reaction score
3
Points
65
kalau hari-hari rajin blogwalking then tambah dengan teknik ni boleh bertambah lagi tak unique visitor?
 

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,481
Reaction score
412
Points
136
kalau hari-hari rajin blogwalking then tambah dengan teknik ni boleh bertambah lagi tak unique visitor?

itu sudah semestinya hazwan....jgn risau...sistem ni membantu memperceatkan lagi blogwalking...traffic boom...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register